Черепа: В Брюксел искат да им разкажа за далаверите на Бойко Борисов

2 10 121

В Брюксел проявиха интерес да им разкажа какво се случва в България. Това пише бизнесменът в изгнание Васил Божков във фейсбук страницата си, видя Narod.bg. Той посочва още, че комисията „Магнитски“ в родния парламент все още не е поискала да го изслуша, въпреки че той е заявил готовност за това още преди две седмици.

Narod.bg публикува пълния текст на изявлението на Божков:

Реклама

„Преди половин месец заявих публично желанието си да бъда изслушан от парламентарната комисия “Магнитски”. Все още никой не ме е потърсил. За сметка на това Европейската комисия потърси властимащите ни във връзка с действията им за прилагане на екстериториални закони на територията на независима държава, членка на Европейския съюз.

Действията на управляващите нарушиха законовите права на хиляди граждани и погазиха Конституцията. Не мога да разбера България независима ли е или сме територия на експерименти, които задокенските господари не могат да си позволят дори в собствената си страна?

Още един път настоявам да бъда изслушан от парламентарната комисия “Магнитски”. Ако те нямат желание, в Брюксел вече проявиха интерес.“

2 Коментара
  1. Мая казва

    Ама разкажи и за твоите далавери заради, които се криеш.

  2. […] Народ Какво мислиш за това? Click to rate this […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.