Бойко направи софра за гербопитеци от 3 села в „Замъка на ДПС“ (ВИДЕО)

0 4 916

Бойко Борисов разнообрази петъчната вечер с живо включване във фейсбук. Зрелището бе подобаващо – той влиза в просторна зала с поляни под прозорците, държи реч, край него маси със струпани гербопитеци; заредени вилици подсказват, че няма само да се говори, а ще има и тежка софра за феновете, белите покривки са в унисон с бели ризи и рокли, включително на Десислава Атанасова, видя Narod.bg. 

Стана ясно, че това не е нито сватба, нито новобранска от 80-те години на миналия век. А просто среща на лидера на ГЕРБ с обожаващи го хора. Разбра се още, че събитието се провежда в хотел „Замъка“ в Малък Поровец, известен като „Замъка на ДПС“ (построен бе от бившия кмет на Исперих Бейсим Басри).

Реклама

Сам Борисов уточни, че се събрали да го слушат три села. Той говори около половин час, а в края аплодиращата публика взе леко да нервничи – сигурен знак, че очаква да реализира предназначението на вилиците, пише „Сега“.

Самата реч на Борисов бе традиционната – много самохвалби и много хули по враговете, омесени в невнятен поток на мисълта:

https://www.facebook.com/100006542380422/videos/228539289188253/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.