Телевизията на Слави фалира – рекламодатели и зрители се отдръпват вкупом след политическите му изцепки

2 24 436

Телевизията на Слави Трифонов “7/8 TV” е пред фалит заради масов отлив на рекламодатели и абонати в последния месец, алармира маркетингов специалист, работещ в медията на Дългия. Издръжката на кабеларката е 400 хиляди лв месечно, а приходите са паднали под критичния минимум, научи Narod.bg.

 Трифонов засега се справил с финансирането безпроблемно, но не е ясно колко ще продължи това.

 Въпреки че тарифата за гледането на кабеларката е само 0.78 стотинки на месец от медията били силно разтревожени, че през летния сезон, при това в горещите политически месеци, в които “Има такъв народ” на учиндолеца присъства в огромна част от новините, зрителите не просто не са се увеличавали, а драстично са намалели. Част от приходите паднали малко преди предсрочните парламентарни избори, когато Трифонов  отпусна безплатно гледане на оскъдната си програма, за да получи допълнителна агитация чрез малкия екран.

Реклама

 Прави впечатление и сериозният срив на тарифите за рекламата, обявени от “Левски-Г”, където са студията на “7/8Tv”. Втори пореден месец Трифонов е принуден да ги свие до критичния минимум в опит да привлече нови търговски съобщения. Засега безуспешно, ако през юли най-евтиният спог е бил 94 лв в отрязъка от 7:00 до 12:45 часа, когато кабеларката излъчва само повторение на вечерните си предавания, сега той е 75 лв.

 813 лв пък са стрували 30 секунди в праймтайма на Трифонов преди месец, а сега се търгуват за 20 на Сто по-малко – за 750 лв.

Източник: в. “Уикенд”

2 Коментара
  1. Марго казва

    Оффф плашоло таккова как ще се оцереш като Славчо ти накрая ама да видим???

  2. Борис Борисов казва

    https://bordidboblogger.blogspot.com/2021/08/blog-post_22.html Олигархията , библиотекарите , както щете ги наречете , сценаристите на прехода , октоподът , Мафията си имат номера и този с ИТН и тази Цвета , радетелка за безпартийна система и президентска република, не са случайни . В политиката няма случайни намерения . Може да има хаотични и непремерени действия , но не и намерения Намерението за мажоритарна избирателна система е заявено още с референдума . Искат да ограничат демокрацията и представителността . Така че този паразит не е случаен и действа в тази посока със сигурност . https://faktor.bg/bg/articles/itn-se-darzhat-kato-parazit-razpolozhil-se-udobno-i-bezpardonno-v-organizma-na-nashata-demokratsiya

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.