За първи път в историята: ГЕРБ предложи дилър на момичета на повикване за министър на културата!

2 6 570

Нечуван скандал! ГЕРБ предложи дилър на момичета на повикване за министър на културата! Малко преди да върне мандата за съставяне на правителство днес, от партията на Бойко Борисов имаха наглостта да обявят имената на потенциалните министри. Освен дето на половината постове са оставили старите муцуни, заради корумпираното управление на които народът масово се вдигна на протести, за лице на културното министерство издигнаха Любен Дилов-Син, видя Narod.bg.

Narod.bg припомня зя коя личност става дума:

Още в края на април ВИП персона, наясно с мръсотиите сред т.нар. елит, разкри шокиращи факти за новия гербераст Любен Дилов-син, който е стар приятел на Бойко Борисов.

Според топ фризьора Валентин Кулагин публикува статус във Фейсбук, в който обвинява Дилов, че е мениджър на плеймейтки и проститутки, а сега е кандидат за министър. Припомняме, че тогава мултифункционалният Дилов беше предложен за министър на туризма.

Ето пълния текст:

Моля? Министър на културата – Калин Вельов – барабанист (от Ку-ку бенда).

Реклама

Министър на туризма – Любен Дилов-син? Фъфлещ министър на туризма, който менажира плеймейтки и проститутки?

Слави Трифонов  -музикант, който не може да пее, нито свири… със специалност „кавал” от Широка лъка.

OMFG

България?

Вие мозък ли имате в главите или пикня?!

2 Коментара
  1. Питанка казва

    Това министерство, създадено само задради Людмила Живкова, и без това трябва да се закрие и да се открие ОТДЕЛ (не дирекция, а отдел) към Мин Просв Науката Културата Младежта и Спорта! Също трабва да се закрие и Мин Туризма, като стане ОТДЕЛ към търговската дирекция на Мин Икономиката!

  2. Кака Милка казва

    Калугин може и да е мека китка, но е по-мъж от всички осталани в България!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.