Надеждата на Борисов: Да не го съдят, защото е психично болен (Вижте причините да мрази Радев)

1 9 893

Борисов се е вдетинил. Появяването му по села и паланки и словесните му опити показват явен регрес в поведението. Многословното дърдорено и репчене срещу всеки, който говори за престъпленията на неговото управление, издават страх и паника. По същият начин малчуган се прави на смел, но когато майка му угаси лампата вечер, се завива презглава, за да не го спипа Торбалан…

Борисов е в ужас и от усещането, че му измъкват любимите играчки от чекмеджето. Онова чекмедже.

А залезът му е все по-необратим, което превръща дните и нощите му в кошмар. Кошмарът си има име – Румен Радев.

Досега Борисов мразеше Радев заради служебното правителство. Оказа се, че има основание – то освети кражбите на десетки милиарди под негово ръководство. Полицейското насилие пък извади и уродливото лице на диктаторския режим.

Реклама

Нов сюжет обаче хвърля в пот и паника бившия премиер – споменаването на възможност за промяна на управлението по модела на президентска република. Засега хипотетично, невероятно и фантазьорски дори, но Борисов треска го тресе и не смее да надникне под леглото, за де не го…

Бойковият блян един ден да се пенсионира като държавен глава отшумя окончателно. Вече е по-реално да се озове при бай Ставри, отколкото да харчи „спестените“ стотици милиони.

Остава му една надежда: да не го съдят, защото е психично болен и не може да осъзнае последиците от своите постъпки. Възможно е също деменция да изтрие спомените за чекмеджето, къщата в Барселона, Мата Хари и пр. Медицинско някакво ще се намери с подходяща диагноза, но кошмарите няма да го напуснат. Дори ще се множат.

Автор: Емил Азар, frognews.bg

1 Коментар
  1. майната казва

    Е всеки има своите кошмари .Моят е, че работодателите са под натиск да го върнат.Токът негов и ще е скъп, докато не напълнят полощадите с рая. Насилието дебне отвсякъде, а да бие има кой ! Ако трябва и собственоръчно може ! Имаме и такъв опит ! А Гешев ще пази ???

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.