Най-близкият човек на Вальо Златев разкри: Ето защо МАФИЯТА изля помия върху Кирил Петков!

9 8 596

Цялата помия на обръчите от подобия на медии е съсредоточена да удря, с каквото и колкото може, по Кирил Петков и Асен Василев. Каква е причината разкрива Диана Дамянова – бивш PR на Валентин Златев.

Narod.bg пълния текст на коментара, публикуван във фейсбук-страницата на Диана Дамянова:

ТУЛОВИЩЕТО ИСКА ДА СЕ ТЪПЧЕ

Един човек – депутат, с турско име, но с българско гражданство, само преди броени месеци публично нарече Турция своя родина!

Та този същия човек, който трудно артикулира думите в говоримия българския език, и с голяма степен на вероятност не се справя никак добре и с писмения български език, та този човек видите ли, бил напуснал една зала, където заседава висшия консултативен форум на републиката, защото били допуснали в залата евентуален гражданин на Канада!

Да, става дума за онова поредно подставено от Доган лице, Карадаир/или нещо подобно/, който счита, че може публично да нарече Турция своя Родина, но не признава правото на Кирил Петков да се откаже доброволно от канадското си гражданство. Или не му уйдисва, както се казва на чист турски език.

Защото този неграмотен на български език човек, не е случаен човек, а е сламеният човек на Доган и Пеевски.

Реклама

А кранчетата, по които текат милиардите към Борисов, Доган и Пеевски, са прекъснати именно от онзи, дето бил преди това и канадски гражданин.

Цялата помия на обръчите от медийни подобия на Пеевски е съсредоточена да удря, с каквото и колкото може, по Кирил Петков и Асен Василев. Да удря, без оглед на достоверността и без да се търси дори някаква привидност на истинност.

Защото всеки ден на тези две момчета в Министерския съвет представлява още едно или още няколко прекъснати кранчета.

А туловището трябва да се тъпче, да гълта от живото месо на българския народ, на българския бизнес, на българската икономика. Защото само така живее.

Затова онзи неграмотен на български език човек с родина Турция издига в скандал вече прекратеното канадско гражданство на Кирил Петков.

И когато то се окаже прекратено, бъдете сигурни, че дори на лош български език онзи сламен човек няма да се извини.

Защото хвърлянето на всякаква помия по тези момчета е първостепенна задача на ГЕРБ и ДПС, за съжаление, волю или неволю, подхваната и от ИТН. Но за това – друг път.

9 Коментара
 1. Градинаров казва

  КИРИЛ ПЕТКОВ е роден през 1980 година в Пловдив. Завършва финанси в университета на Британска Колумбия във Ванкувър и магистратура по Бизнес администрация в Харвардския университет, където е класиран в горните 10% на неговия випуск. Негов преподавател е професор Майкъл Портър, при който е специализирал в развитието на клъстерни стратегии. Той е един от основатели на Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност към СУ „Св. Климент Охридски“, афилииран с Харвардския университет, където преподава курсове по икономическо развитие и микроикономика на конкурентоспособността През 2018 г., заедно с баща си Петко Петков организират спасителната операция за Боян Петров в Хималаите, като влагат значителни лични средства. КАРАДАЙЪ пита български гражданин ли е е Петков , защото не е пристигнал още отговора от КАНАДА , че той се е отказал преди месеци от канадското си гражданство !

 2. Маквикар казва

  Вън тази турска измет.
  Никой не може да спре министъра и президента

 3. Градинаров казва

  А самият г-н КАРАДАЙЪ каза при посещениетоси в Турция на президента ЕРДОГАН , че ТУРЦИЯ е неговата Родина. Кой сега е по-българин измежду двамата , г-н Кирил Петков или г-н Карадайъ ?

 4. Градинаров казва

  КАКВИ граждани са турците , които са едновременно притежават български и турски паспорти ? Те гласуват или в Турция или тук в България за г-н КАРАДАЙЪ и Данчо МЕНТАТА! С техните гласове те стават тук депутати , в българския Парламент , и после избират или не министрите на България . Дават акъл на Президента и на нас. Не знам такова нещо да има другаде по Света !

 5. Бай Мангал казва

  Абе не знам защо, ама тоя с фалшивата диплома от Харвард ми мяза на ром.Нали някой Бай Мангал не се е намърдал в родословието му??

 6. Членн казва

  Карадая или там както се казва е мекерето на Пеевски…ударения бандит грабител на нашите пари от Магнитски!Внесто да се скрият тези наглеци стават по нахални и брутални!
  Да си ходи в Турция тая измет ердоганска анадолска!

 7. Свой казва

  А ти си педерас.

 8. Градинаров казва

  Бай Мангал Казва Ти пък икаш всички да са красиви като Хамид Хамид ?

 9. Нашенец казва

  Вече няколко месецо имаме правителство, назначено от президента. Направи много … за да смени последните кадри на ББ с предпоследните, но дотолкова. За това време обаче цените на тока, водата и енергоносителите хвърчат нагоре, а действия никакви. Вчера на правителството му е нужно да защитава тезата че няма как да се помогне на бизнеса и казва: Пари няма, трябва актуализация на бюджета. Днес трябва да се покаже че правителството работи и хоп- 2 милиарда приходи повече… След три месеца работа научиха че хазната няма да напълни с проверки на фризьорките, а на големите фирми. Да бяха питали който и да е дребен търговец, щеше да им го каже без да е учил в Харвард. И още доста неща за това, как да работи икономиката- като например, да не й се пречи с измислени „мерки за здравето на хората“. Има милиони купени ваксини и щели да купуват ощ 5 милиона ваксини. Първите F16 са на хартия, но тия бярзат да платят още 8.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.