МЕРЗАВЕЦ! Мутрите в униформа пребивали протестиращи по заповед на Бойко Борисов

3 2 881

Мегаскандални разкрития направи депутат от БСП по повод полицейското насилие над протестиращи миналото лято. Според него побоят е бил под диктовката на тогавашния премиер Бойко Борисов, видя Narod.bg.

„Днес се потвърди нашата теза, че закрепването на ГЕРБ във властта няма никакви граници. Мачкането на хората в беззащитно положение е върховното проявление на една политика на авторитаризъм, упражнявана през последните 12 години”, коментира народният представител от ПГ на „БСП за България” Иван Иванов във вторник по БТВ по повод изслушването на вътрешния министър за насилието, упражнявано по време на протестите от лятото на миналата година.  

По думите му не трябва да бъдат слагани под един знаменател всички кадри на МВР. Действията, обаче, на определени лица не са били без нечии санкции и по мнението на социалиста предстои да бъде установено под чия диктовка се е случило насилието от разпространените кадри.   

Реклама

Иванов подчерта, че младежите от кадрите са защитавали правата си по Конституция.

Той обърна внимание още, че не може прокуратурата една година да не прави нищо по въпроса за насилието по време на протестите от 2020 г. и чак когато излезе наяве записът, да се активизира по въпроса. Поради тази причина има нужда от отговори от страна на прокуратурата в парламента, смята социалистът.

Иван Иванов
3 Коментара
  1. майната казва

    Някога Иван грозни е управлявал Русия чрез ОПРИЧНИЦИ , хора подчинени нему и готови да измъчват, убиват и всичко, което е необходимо за самодържието !

  2. Затвор за тиквата казва

    Изрода от Банкя трябва да бъде линчуван.

  3. Без думи казва

    Поредната наглост, този път СОТ пребиха клиент на ЛИДЛ ! Бил без маска и затова му счупили ръката… човекът е с опасност за живота ! https://novinarbg.com/sluzhitel-na-sot-161-prebi-klient-i-mu-schupi-rakata-zashtoto-bil-bez-maska-v-magazin-lidl/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.