МРЪСОТИЯ в Narod.bg: След вота на 11 юли Слави привикан в офиса на ДПС фирма за инструктаж (връзката Доган – ИТН)

2 5 225

Слави Трифонов е привикан в офис на голяма транспортна фирма от обръчите на ДПС, за да получи указания какво да прави занапред! Поредната политическа мръсотия разкри ексклузивно източник на Narod.bg, очевидец на срещата, която доказва така обговаряната връзка на „Има такъв народ” с кукловода Ахмед Доган.

Инструктажът е проведен малко след изборите на 11 юли, когато Слави Трифонов получи най-голяма подкрепа и детронира хунтата ГЕРБ, за да наложи своята.

На задкулисната оперативка лидерът на ИТН получил указанията, които спазва и до днес – да тупа топката и да атакува служебния кабинет на Румен Радев, респективно президента. Една от най-важните жертви на ИТН се казва Кирил Петков – именно икономическият министър, започнал истинско разчистване на корупционния обор на ГЕРБ, бе подпукан от партията на Дългия с измисления казус за неговото канадско гражданство, припомни информаторът на Narod.bg.

Това, обаче, даде коз на Мутрата да сезира Конституционния съд с въпрос дали служебният кабинет е легитимен или не…. Предвид факта, че КС е пълен с калинки на ГЕРБ, ще е цяло чудо, ако висшите магистрати отсъдят по право, а не по политическа обремененост.

Въпреки това шутът си остава шут – за пред хората демонстрира точно обратното на това, което прави – пълна подкрепа за кабинета на Румен Радев… Вижте какво гласи един от последните му постове за замазване очите на народа:

„1 милион мигранти са готови да тръгнат от Афганистан, за да избягат от режима на талибаните, който завладя страната.

Реклама

И тези хора няма да тръгнат нито към Америка, нито към Австралия. Ще тръгнат към Западна Европа, което означава, че България е на пътя им.

Аз прекрасно разбирам, че това са страдащи хора, които искат да избягат от насилието и шериата. Но ние също ще страдаме, ако ги допуснем до нашата територия.

Затова всички трябва да направим необходимото и да подкрепим сегашното правителство, за да може то да се справи със задаващата се криза.

Защото талибаните въобще не ги интересуват политическите проблеми на България, а мигрантите – още по-малко.

Министерството на вътрешните работи и Министерството на отбраната трябва да работят в абсолютна координация, за да разположат полицаи и военни на границата и с всички сили самоотвержено да защитят територията и гражданите на България.

Ние от “Има такъв народ” ще направим всичко необходимо да подкрепим и като граждани, и като политическа сила, правителството и президента на републиката, за да се справим на всяка цена със задаващата се криза”, пише във фейсбук куклата на конци в ръцете на Доган.

2 Коментара
  1. ИСТИНАТА казва

    СПЕШНО,да се назове ИМЕТО на Мата Хари!!! Чорапа е време да ЗАПОЧНЕ да се РАЗПЛИТА!!!

  2. Цеци казва

    Оказаха се и лоши артисти и децота разбраха за кои отбор играят . Преди по добре се бяха маскирали, но като видяха кокала, лигите потекоха и маските паднаха

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.