БОМБА в Narod.bg: Плевнелиев купи 5-звезден хотел в Гърция, построен от монасите в Атон, нощувката е 300 евро! (СНИМКИ)

3 15 415

Който слушка – папка! Поговорката важи с пълна сила за нежния ни бивш президент Росен Плевнелиев, познат като вярно куче на своя ментор Бойко Борисов. Narod.bg научи, че държавният глава, чиято основна роля днес е да плюе по Румен Радев, е купил гигантски 5-звезден хотел в Гърция, който преди години е построен с парите на… монаси от Атон.

Ето какво разказа във фейсбук Стелиян Андреев за новата имотна придобивка на несъстоятелния президент, когото народът ще запомни с прякора Ирландската пастирка:

Приятели, запознайте се със новата 5-звездна придобивка на бившият ни президент П……. във градчето Йерисос, Гърция.

Хотелът си е чисто нов и заработи тази година, намира се не далеч от огромната му къща в Уранополи . Mount Athos Resort има странна съдба – построен отдавна от гръцки бизнесмен с парите на гръцките монаси в Атон, не доживява да работи дълго…

Изоставен за дълги години в трагично състояние, после продаден от наследници отпреди две години на български собственици …! Местните говорят за многомилионна инвестиция, зад която добре прозира нежната фигурка на бившия ни президент.

И за български собственици фигуранти. Говорят и таверните по Йерисос за купоните на Плевньо още преди да заработи хотелът.

Ето една снимка от таверна на 500 метра от хотела, нашият герой здраво прегърнат със момчетата-сервитьори и собственика на заведението. Всеки може да я види в профила на ресторанта.

Zorbas the Greek

Paralia ierissos, Ierissos 630 75, Greece

Реклама

+30 2377 024019

https://maps.app.goo.gl/PuawYAsg5USkRi2r5

Хотелът е друго нещо, напълно реновиран от основи за милиони евро и превърнат в петзвезден резорт, на който селските хорица тук се дивят като 9-ото чудо на света.

Малкото, тихо и забутано градче, в което представата за хотел е къща на три етажа, никога не е виждало такова нещо. Цената на нощ също ги удивява – 300 евро !!

Но какво пък, за всички нас, българите е чест гърците да ни тупат по рамото и да ни хвалят за “ българският президентски хотел“

Честито на Плевньо за новата придобивка!!! Пожелаваме му здраве, нови успехи и среща с нов прокурор

Mount Athos Resort

Λιμάνι Ιερισσού, Ierissos 630 75, Greece

+30 2377 024017

https://maps.app.goo.gl/iVsyzEA3V3xo7vyN7

3 Коментара
  1. Vania Petrova казва

    НЕЩО ДА КАЖЕШ, ДОЛЕН КАПУТ ?

  2. БЕРБА казва

    КАКВОТО И ДА КУПИ СИ ОСТАВА НАЙ ТЪПОТО ДОБИЧЕ РАЖДАНО В БЪЛГАРИЯ ,НАШИЯ КАК Е….СИНОПТИЧКАТА ПАЛАВНИЦАТА МИ ТЯ КОЙ НЕ Я ПОРИ ДА ТИ Е СЛАДКО

  3. проф. Христо Бозуков казва

    Бе тоз що е толкоз противен. Смърди отдалеко на гнида.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.