Безсрамници в ГЕРБ! Битите протестиращи са виновни за полицейския терор, не мутрите Бойко и Младен Маринов

1 1 509

От ГЕРБ започнаха да се чуват безсрамни гласове за бруталния полицейски терор под колоните на Министерски съвет миналото лято. На фона на мълчанието на мутрите Бойко Борисов и Младен Маринов, както и на другите отговорни фактори, лица от вторите редици на партията започнаха да прехвърлят отговорностите към протестиращите, установи Narod.bg.

Депутатът Александър Ненков например написа във фейсбук (без редакторска намеса): „Моят коментар за видеото с полицейското насилие е следния, като си давам сметка , че едва ли ще се “хареса” на всички.

Да, категорично всеки превишил правата си, независимо от ситуацията, трябва да си понесе последствията, най-малкото за да служи превантивно и занапред. Аз също съм бил обект на подобни действия и категорично ги Осъждам.

Реклама

И тук обаче идва друг, също толкова неудобен въпрос: А какво правим с тези, които чупеха, оскверняваха държавни институции, блокираха абсолютно незаконно града, подиграваха се на полицаите, опитаха се да нахлуят в парламента?

Малко заприлича на една приказка: “Абе да има правила, но друг да ги спазва”. Според мен е много важно, че ако искаме да сме демократично общество, не трябва да сме безкритични и да си затваряме очите и за другата страна на монетата….Ако не, значи ни е рано още!“.

Със странна реакция във фейсбук излезе и извънгабаритният Александър Йорданов, представител на ГЕРБ – СДС в Европейския парламент: „Хр. Иванов грачи срещу полицията така, както срещу нея са грачили комунистите преди 9.09.1944 г. Но и тогава и днес има Гешев“, пише „Сега“.

1 Коментар
  1. петър казва

    След Гешев идва 09 септември

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.