Първо в Narod.bg: Бойко Рашков арестува шофьора на Мето Илиенски – Младен Маринов, за окървавените протести срещу ГЕРБ?

2 53 284

Бойко Рашков готви ареста на бившия МВР шеф Младен Маринов, по-известен в ролята си на шофьор на боса от ВИС Методи Методиев – Мето Илиенски!

Това съобщи източник на Narod.bg от върховете на Вътрешното министерство по повод започналото разследване на кървавото полицейско меле над протестиращите срещу ГЕРБ от миналото лято, заповядано от Бойко Борисов чрез пионката си Младен Маринов.

Отвратителните кадри на непредизвикано полицейско насилие потресоха вчера депутатите, след като дълго време кадрите бяха старателно укривани от мутрите на Баце, преди да започне изчегъртването им от служебния кабинет.

Че безобразията на хунтата ще бъдат разследвани, за да може виновните са побоя над невинни граждани да понесат наказателна отговорност анонсира и премиерът Стефан Янев.

Реклама

Кадрите, които бяха показани, са обезпокоителни и ще бъдат разследвани, категоричен бе министър-председателят в Банско по повод видеата с побоища и издевателства по време на антиправителствените протести на 10 юли 2020 г.

Те бяха показани на заседанието на временната комисия за полицейското насилие в парламента.

Янев уточни, че не е видял видеоматериала, но е добил представа за него от публикации в медиите.

„Разбира се това, без да съм видял кадрите, от заглавията разбирам, че става въпрос за полицейско насилие, което не бива да се поощрява по никакъв начин.

В правовата държава полицейското насилие трябва да бъде ограничено до минимум, защото работата на правоохранителните органи е да осигуряват реда, а не да се саморазправят с протестиращи или други хора, които нарушават обществения ред, ако това е било причината“, коментира служебният премиер.

Сега Бойко Рашков се е заел със задачата да се персонифицират всички биячи в униформи, изпратени срещу справедливия народ бунт, а чрез тях да се стигне и до заповядалите гаврите – мутренския шофьор Младен Маринов и „момчето за всичко” в СИК Бойко Борисов, категоричен бе информаторът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. Затвор за тиквата казва

    Не можах да изгледам до край кадрите на насилие, но ми напомниха на една хунта, тази на Пиночет. Тази полиция трябва да бъде разформерована и да се кандидаства по други правила. Това не е полиция а банда престъпници, които не са в помощ на обществото. За поръчителя на целия този терор бих казал, че доживотен затвор му е малко, съдбата на Чиушеско е по – справедлив вариант.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.