Нагла кметица от ДПС отдаде 1000 дка земя на любовника си, съдът и Сотир Цацаров са в кома

2 6 994

Наглата кметица на Борован от ДПС Десислава Тодорова е отдала под аренда над 1000 дка общинска земя на любовника си, с когото живее на семейни начала и двамата имат общо дете, научи Narod.bg.

Тя е един от хората на ДПС, носещ на Доган над 1000 гласа на избори само от община Борован, където не преобладава турско население.

Реклама

Скандалът с отдадените под аренда земи успешно е скрит от журналисти и общественост, докато текат делата, а по време на съдебния процес има не малко парадокси.

Единият от тях е, че Софийският апелативен съд не намира конфликт на интереси в това, че Десислава Тодорова участва в отдаването на голям брой земеделски имоти на собствения си мъж.

КПКОНПИ на Сотир Цацаров също е в кома – комисията не е установила конфликт на интереси по отношение на Десислава Тодорова – кмет на Община Борован в качеството ѝ на лице, заемащо публична длъжност по смисъла на чл. 3, т.8 от Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (отм.), поради липса на частен интерес – неин или на свързано с нея лице по смисъла на §1, т.1 от ДР на ЗПУКИ (отм.).

2 Коментара
 1. Кака Милка казва

  Ненакрадоха се, не наядоха се тия легиони от бездушни, ренегати!
  То няма засита. Акъла им е само в парите!
  А и не се задавят, крадът като изоглавени!

 2. от тоя край казва

  Тая кметица на врата си сигурно носи кръстче, но иначе е от ДПС.
  За сведение: В Борован няма нито един турчин.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.