Любов в Narod.bg: Костадин Ангелов с нова тръпка в парламента – Коце Ботокса си падна по младо лъвче от ГЕРБ

3 38 183

Бившият здравен министър на ГЕРБ Костадин Ангелов има нова интимна тръпка!

Коце Ботокса, както народът нарече суетния професор заради тунингите си досущ като плеймейтка, си паднал по свой колега в парламента, разкри ексклузивно народен представител пред Narod.bg, развълнуван от любовната интрига.

Новата бройка на Коце Ботокса е доста по-млад гербераст, който заменил в сърцето на нежния доктор началник на частна болница, с когото професорът имал 2-годишна връзка, само след два месеца дружба в 46-ото Народно събрание.

Реклама

Двамата се усамотявали в парламентарната стая на ГЕРБ уж по работа, но често са забелязвани уж небрежно да си пускат ръце, подсмихва се източникът на Narod.bg.

Ботокса е известен с либералните си представи за интимност – екс министърът съчетава нормално семейство с любяща съпруга и нескрит интерес към любовници в панталони.

Сред бившите гаджета на палавия доктор се открояват актьорът Владо Карамазов, който бил голямата любов на Коце, и топ офталмологът и Лекар на 2020 д-р Александър Оскар, лекуващ в „Александровска болница”, която Ботокса остави източена и със 70 млн. лева борчове.

3 Коментара
  1. Затвор за тиквата казва

    Какво ни занимавате с този герберастки гей? Противна мутра!

  2. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

    до затвор…. ДА АМА С РАPКОШЕН ЗАДНИК….

  3. Konstanti-nopol казва

    Той спи с тези „мъже“ описани от автора, но най голямата му мъжка любов е наш колега, работещ във 2-ра хирургия на болницата ни (съсипаната от Коце Ботокса Александровска болница).

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.