Тръбите, по които текат кюлчета към шкафчето на Бойко, са огромни, вижте ужаса в енергетиката!

2 3 070

Пиар анализаторът Диана Дамянова предупреди, че докато партиите се карат, тръбите, по които текат златни кюлчета към чекмеджето на Баце, работят на пълни обороти, установи Narod.bg.

Вижте коментара на Дамянова, много близка до петролния бос Валентин Златев:

Нов жанр в политическия ПР. „Излагане на проектокабинет на площада“.

Лицето Борисов достига до неподозирани  върхове. Ще ви дадем един кабинет на площада, просто ей тъй – за да го погледате, пък после ще ви върнем мандата.

Наистина, след изчитане на проектосъстав на Министерски съвет от листче по телевизора, представянето на друг несбъдващ се проектосъстав  на кабинет на плочките пред президентството е логичен завършък на втория мандат.

Реклама

Но не бива да се разсейваме! И следва да забелязваме:

Докато т.н. протестни партии си играят на „на ти куклите, дай си ми парцалките“ и се държат като разделено семейство без брачен договор, то откъм задния вход на разграбвания от ожесточеното семейство апартамент, наднича лицето Борисов с цялата си прелест.

И ако си мислим, че сме го отстранили от властта и от кранчетата, то дълбоко грешим. И това , което става в енергетиката, е едно от доказателствата.

Тръбите, по които текат кюлчета към шкафчето, са огромни и съвсем не са прекъснати.

И докато ние дърпаме „общото си детенце“ с риск да го разкъсаме, то мафията съвсем, ама съвсем не спи. И е готова да раздере със зъби и нокти нашите крехки завоевания.

Горенето на всички мостове помежду ни само и единствено облагодетелства Борисов и мафиотските му кръгове. Иначе, от взаимното очерняне губят всички замесени.

2 Коментара
  1. ИСТИНАТА казва

    България СПЕШНО се НУЖДАЕ от НАМИРАНЕТО и ОТВАРЯНЕТО на НОЩНОТО ШКАФЧЕ!!! РАЗКРИВАНЕТО на Мата Хари!!! Това е НЕЩОТО,което може на първо време да СПРЕ РАЗПАДА на ДЪРЖАВАТА ни!!! Българиоооооооооооооооооо!!! Да го НАПРАВИМ НАРОДЕ!!! НАРОДЕ????

  2. Колев казва

    Най-напред бяха спрени двата модернизирани ядрени блока в Козлодуй, било актив само на Кунева. После се разпродаде електропреносната мрежа т.н ПРИВАТИЗАЦИЯ. След излетите милиони в Белене и многократните спектакли на ВЪнушката, БЕЛЕНЕ остава все така на трупчета. При това се знае, че за ТЕЦ-овете на въглища се плащат милионни компенсации. Продадохме и два ТЕЦА на брадърите( било инвестиции) на които плащаме ел енергията на трикратни цени. И накрая създадоха борсата, така че цената на тока в най-бедната страна в Европа стана най- висока, баснословна за доходите. Стотици статии се изписаха, че нямаме нужда от повече мощности, но закупихме слънчеви панели, когато цените им бяха най-високи, за да купуваме и от тях най- скъпия ток. Ако и това не е колония с колониален персонаж, ако и това не е върхът на продажността и на тъпизма, незнам какво друго ще е. Ние не сме прости, ние сме тъпи, ТЪПИ и продажни, убийствено продажни, позорно продажни. Младите не са само икономически бегълци, у нас не може и да се диша.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.