Съветник №1 на президента се гаври с Бойко: Връщането на ГЕРБ е невъзможно, това е изпята песен

2 6 037

Съветник №1 на президента Румен Радев се интелигентно се изгаври с хунтата на Баце, установи със задоволство Narod.bg.

„Връщането на ГЕРБ е абсолютно невъзможно. Това е изпята песен. Отношенията между партиите на протеста разколебават хората и не допринасят за възстановяване на доверието в институциите“. Това заяви председателят на Съвета за стратегическо развитие при президента проф. Александър Маринов.

Реклама

По думите му президентът показа, че може да се справя в трудни ситуации. „Виждаме една хронична неспособност на парламентарно излъчените политици да управляват както трябва. Проблемът е от години. Дали обществото ще прецени, че трябва да се търси кардинално нов път, ще стане ясно, след като се види дали могат да бъдат оползотворени последните оставащи възможности“, каза още Маринов.

Според него много по-вероятно е да се проведат нови избори.

2 Коментара
  1. мъдев казва

    така си е ,в парламента всички задминават като малка гаричка герберозаврите ,никой не ги брои за хора ,просто са невидими но те нагло -тъпите говеда все се изказват,все имат мнение … което никой ама никой него интересува ,а и нищо не зависи от тях – просто лапкат едни пари – могат ида не ходят на работа ,никой няма да забележи тяхната липса

  2. ИСТИНАТА казва

    ВЪПРОС: Защо след като ВСИЧКО сторено от „герб“/“бсп“-1/ е ТОЧНО, се предлага „другаря“ Митов за „министър-председател“,а НЕ „ДругарЯТ“ Бойко Методиев Борисов????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.