Само в Narod.bg: Вижте лодката на Стоян Мавродиев за €1 млн., банкерът на Бойко и Брендо я крие в гръцка марина (СНИМКИ)

3 7 630

Най-богатият чиновник в България – бившият шеф на ББР Стоян Мавродиев, притежава луксозна лодка за колосалните 1 милион евро, разкри източник на Narod.bg.

„Само“ 1 милион евро струва лодчицата на Стоян Мавродиев

„Банкерът на Брендо и Бойко Борисов”, както наричат Мавродиев заради близките му отношения със страховития подземен бос Евелин Банев и с бившия премиер от СИК, крие плавателния съд с 1500 конски сили в луксозната гръцка марина в град Сани, западното протежение на ръкава Касандра на полуостров Халкидики, в близо до Неа Фокея.

Лодката за 2 милиона лева, която харчи по 1 тон гориво на час, е на престой в марината срещу 20 евро на 24 часа, показа проверката на Narod.bg. Така на година банкерът с 36 000 месечна заплата в Българската банка за развитие плаща по 7300 евро за „паркинга”, т.е., близо 15 хиляди лева.

Реклама

Иначе Сани се разполага на територията на древното колониално селище Сани Палини, сформирано от преселници от Еретрия. С разнообразието и богатството си на пейзажи, Сани предлага много повече от луксозни хотелски комплекси.

Неговото крайбрежно разположение, прегърнато от борови гори, го превръща в идеален курорт за любителите на природата на Касандра и Халкидики и на скучаещите милионери като Стоян Мавродиев.

Днес Сани е популярна туристическа дестинация, привличаща хиляди местни и чуждестранни туристи всяка година. Ресторантите предлагат средиземноморска и международна кухня. Могат да се намерят гръцки таверни, узерии, кафенета, магазини, книжарници и арт галерии, които присъстват дискретно, без да доминират пейзажа.

Всяка година през май пък Сани е домакин на гурме фестивал – едно от най-значимите гастрономически събития в Халкидики, а и в цяла Гърция.

3 Коментара
 1. Муньо Кауня казва

  Публична тайна е, че този лайнян сайт за фалшиви новини, е собственост на варненското дърто хюмне Бабикян!
  Бабикяне, не се ли измори денонощно да дращиш откровени лъжи и фалшиви новини, бе, хемороид посинел???
  Голям зор имаш с Бойко, а?Щото преди 12 години отказа да ти плати 1 500 000 лева да му правиш предизборната кампания и PR!Курва мъжка си, да знаеш!И мръсник голям!
  Я кажи нещо за шефа ти Муньо Шпаклата!За голямата му къща във Виена!И за пликовете с пари, дето му ги снасят Копринката и Узунката…

 2. Румен Радев казва

  Знаеш ли ,че Бабикян пръсна на Бойко щерката лайняният гъз ,а Бойко му лижеше м….дете еб…х и майката ти

 3. АМ казва

  Не вярно, тази лодка на снимката струва поне 500милиона Евро….Смешници

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.