Дон Жуан ошамарен: Камен Куката пребил „касичката” на Бойко Орлин Алексиев заради Русата Златка (СНИМКИ)

1 46 542

Не е тайна, че хунтата е пълна с Дон Жуани – като се почне от Бойко Борисов, и се свърши с неговата „касичка” Орлин Алексиев. Бившият общинар от ГЕРБ, налял 50 млн. лева в партията на Слави Трифонов, обаче има изключително лош спомен от една свалка, завършила плачевно за него – с яки шамари, разказа източник на Narod.bg от подземна София.

Орлин Алексиев изял яки шамари от Камен Куката

Преди години Орлин Алексиев ял жесток бой от плевенския бандит Камен Балбузанов – Куката, след като гербопитекът си повярвал, че е недосегаем и атакувал с мръснишки намерения тогавашното гадже на разбойника – пазарджишката палавница Златка Райкова – Русата Златка, която сега топли леглото на Благо Джийзъса.

Скандалът от 2012 г. се разпалил в актуален софийски клуб, където милионерът Орлин Алексиев подгрявал с компанията на бутилки марково уиски.

В разгара на нощта в кръчмата дошъл и Камен Куката под ръка с Русата Златка. Със светнали от желание очи гербаджията решил, че бандитът от Плевен не заслужава прелестите на блондинката и решил да се предложи като негов заместник.

Нямаше време да осмисли каква глупост е сторил – с няколко яки тупаници Куката му разби физиономията и го свали на пода, аверите на палавия общинар даже не почмръднаха от местата си, смее се източникът на Narod.bg.

Реклама

По онова време „касичката” на Баце въртеше автокъща „А2” на „Симеоновско шосе”, в която се продаваха само луксозни автомобили. На 21 февруари 2014 г. „А2” бе ударена от службите заради сигнал, че през нея минават супер скъпи крадени коли и че е място за разпределение на дрога.

Ден по-рано, на 20.02, френската полиция спипа на френското пристанище Леавер по сигнал на българските си колеги с 1393,5 кг. кокаин, скрити в автомобилни гуми, складирани на червен камион, натоварен от Валпараисо, Чили.

Камионът е бил за техническа поддръжка на участниците в ралито Париж-Дакар, в което участва и Орлин Алексиев. В определена част от резервните гуми, маркирани с безцветен спрей, е бил натъпкан наркотикът.

Ето и повода за мелето…

Наркотикът бил произведен в Боливия и по първоначални данни трябвало да пътува към Западна Европа. По цени на дребно дрогата струва около 273 милиона евро.

Тогава службите разследваха връзките на „касичката” на Баце с наркотрафика от Латинска Америка към Европа покрай бизнеса с автомобили в „А2”.

1 Коментар
  1. […] Дон Жуан ошамарен: Камен Куката пребил „касичката” на… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.