РАЗКРИТИЕ в Narod.bg: Бойко Борисов крие офис с 50 хакери в Перник за атаки срещу неудобни сайтове и фейсбук профили

1 8 756

Бойко Борисов се е сринал психически от разкритията в информационни сайтове, неподвластни на хунтата, за неговите грабежи, любовни перипетии и политически интриги, сред които се нарежда и Narod.bg.

Наш източник, опасно близък до Тиквата, разкри, че за да се бори с лошите новини, сикаджията е наел офис в Перник, в който 50 IT специалисти имат една-единствена задача – да трият негативни на Баце коментари в социалните мрежи и да пречат на работата на сайтовете, които си позволяват да разследват престъпленията му.

Бандата компютърни инквизитори само часат подаден сигнал и атакуват всеки профил във фейсбук, написал нещо унизително за тартора на гербопитеците, категоричен е източникът на Narod.bg.

Реклама

Само да предположим, че наетите хакери не са топ експерти, а пълни неграмотници и разбират само от изпълнение на дадена схема от команди срещу нарочения сайт или фейсбук профил.

В София заплатата на хора без компютърно образование, завършили само курсове по компютърна грамотност, е около 3000 лева в София. Няма причина да се съмняваме, че Баце дава поне толкова на своите онлайн цензури.

Простата сметка показва, че дори изританият от властта сикаджия да е наел само аматьори, чекмеджето в Банкя олеква със 150 000 лева на месец, т.е., 150 банктони по 500 евро, с каквито е пълно нощното шкафче на Мутрата, ако си спомним снимките, изтекли миналото лято.

Нищо цена за душевното спокойствие на криминален мултимилионер като Борисов, констатира информаторът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. ИСТИНАТА казва

    Офис или ОФИСИ???????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.