Първо в Narod.bg: И БСП започна да клати властта – червен олигарх иска милиони по договори, сключени с ГЕРБ

3 4 622

И БСП започна да клати служебното правителство в унисон със заверата на ГЕРБ, ДПС, Слави и синдикатите, подкрепени от големите работодатели начело с Киро Гела, разкри Narod.bg.

Червеният олигарх Димо Димов, собственик на „Автомагистрали – Черно море“ АД, вдига работниците си на протест в петък заради неизплащане на изработени близо 37 млн. лв. с ДДС за ремонта на магистрала „Тракия” по договори, сключени по времето на хунтата ГЕРБ.

Реклама

Интересното е, че фирмата е собственост на шуменския бизнесмен Димо Христов Димов, един от най-близките на доскорошния сив кардинал на БСП Димитър Дъбов, показа проверка на Narod.bg.

От дружеството в Шумен заявиха, че от края на април се опитват да получат заработените средства от държавното дружество „Автомагистрали“ ЕАД. Липсата на решение от страна на Министерството на регионалното развитие и Пътната агенция е довело до забавяне на заплати в размер на над 7 548 000 лева и принудително спиране на работа във всички звена. Предстоят съкращения на работници.

От 10,30 часа утре ще бъде блокирано движението на автомагистрала „Хемус“ при пътен възел Белокопитово; на автомагистрала „Тракия“ при 165 км, дясно платно; на пътя Русе-Варна на кръстовището за Кубрат; и в София, на бул. „Дондуков“ пред Министерския съвет.

3 Коментара
  1. мара казва

    Е та тоя ренегат Дъбов не е от БСП… тоя е изритан и по скоро е агент на байХ0я….

  2. майната казва

    ВСИЧКИ КРАДЦИ ЖИВЯХА ДОБРЕ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИТН ще продължат ! Олигарх това значи – правене на пари чрез властта ! А властта у нас е подкупна ! Трифонов можеше да смени това, за това хората гласуваха. Заложиха на грешния кон !!!

  3. майната казва

    Този човек или хора /АМ -АД/трябва да бъдат обявени веднага във фалит, да им се изземе всичко и тогава държавата да плати на работниците !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.