СКАНДАЛ в Narod.bg: Слави се вкопчва в Румен Радев с поръка да го потопи! (КОЙ дава заповедите на шоумена?)

2 3 005

Заговорът на ГЕРБ, ДПС и синдикатите да бутнат от власт президента Румен Радев с помощта на Киро Гела като представител на големите работодатели вече е в пълен ход! Към заверата, обаче, се е включил и Слави Трифонов, чиято нетърсена подкрепа за втори президентски мандат на ген. Радев вчера бе обявена заедно с новината, че кабинет на ИТН няма да има, разкри брилянтен източник на Narod.bg от върха на държавата.

Сега целта на жадните за далавери заговорници, чиито чекмеджета с евро чакат отново да бъдат напълнени, е да изхвърлят извън борда на властта Румен Радев, да пробутат поредната си калинка тип „Плевнелиев” и с главен прокурор и шеф на КПКОНПИ в джоба да продължат да крадат.

Затова и Слави Трифонов е изпратен буквално да потопи президента, като го набърка в несъстоятелните действия на ИТН така, че народът да се отврати и на предстоящите президентски избори пилотът да бъде детрониран.

Това се потвърди и от пост на журналиста Иво Христов, бивш началник на кабинета на президента и настоящ председател на Стратегическия съвет на Румен Радев, установи Narod.bg.

Всичко започва от пост на Явор Дачков, който прави аналогия на сегашната ситуация с положението отпреди 20 години:

Някъде през август 2001 г. царят (вече министър-председател) подкрепи Петър Стоянов за втори мандат.

Реклама

Помня, че Петър Стоянов вися в един късен следобед пред входа на президентството да го чака. През август изглеждаше предизвестен победител.

Два месеца по-късно Сакскобургготски не отиде до Пловдив (където му беше адресната регистрация) да гласува за Стоянов, за да не хаби бензин – такова беше официалното му обяснение, наистина.

А Георги Първанов стана президент:)

На тази ретроспекция Иво Христов отговаря с нещо изключително интересно, за което Narod.bg вече предупреди – че има план за свалянето от власт на Румен Радев, който е единствената спирачка пред безогледното крадене от мутрите на ГЕРБ и ДПС.

Ето какво написа Иво Христов:

Припомнянето ти е съвсем на място. Слави се вкопчва в Радев с поръка да го потопи. Сутринта Тошко Йорданов нападаше служебния кабинет с аргументите на ДПС.

Но едно са игрите на ръководството на ИТН, а друго са избирателите на партията, повечето огорчени, които ще подкрепят Радев без задни мисли.

2 Коментара
  1. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

    КАК КОЙ БЕ – КОГАТО ПРАВИ ТЕЛЕВИЗИЯ СЛАЙЧО ВЗЕ ПАРИ ОТ ЕДНИ ХОРА И СЛЕД КАТО СТАНА ПЪРВА ПАРТИЯ К.К. УЕКО ГО ПОСЕТИ И ГО ОТОРИ ЧИИ СА МАНГИЗИТЕ И КАКВО СЕ ОЧАКВА ОТ НЕГО .НАСРА,НАДУПЕН,И ПРЕИБАН СЛАЙЧО ПРАВИ ТОВА КОЕТО МУ КАЖАТ ВКЛЮЧИТЕЛНА И ДА ОЧЕРНЯ РАДЕВ

  2. майната казва

    Дааа, „интереса клати феса“ Слави е в положението „КОЙ ми сра в гащите“??? Сега какво? Ами ще омаже максимално пейзажа – това поне го могат професионално !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.