Пучът срещу Румен Радев е в ход! Олигарсите на ГЕРБ и ДПС сезират ДАНС за цената на тока (ВИЖТЕ)

2 4 084

Пучът срещу Румен Радев, който готвят Бойко Борисов, Ахмед Доган, Слави Трифонов и големите работодатели – олихарси на хунтата, с помощта на синдикатите и Кирил Домусчиев, вече е в ход, разкри Narod.bg.

Че планът за сваляне на президента през целенасочен удар срещу служебния кабинет по темата „енергетика” е активиран говори фактът, че работодателските организации, които се контролират от едрите бизнесмени от кръга на Баце и Доган, ще сезират ДАНС и МВР за цената на тока. Резилът потвърди председателят на УС на АИКБ Васил Велев.

Реклама

„Ние имаме два пъти повече инсталирани мощности, отколкото употребяваме електроенергия. В същото време цената на електроенергията е най-висока в целия ЕС. Извършва се саботаж, престъпление”, заяви той и посочи, че цената е изкуствено завишена, което прави българските предприятие неконкурентноспособни.

Василев, обаче, премълча, че големите предприятие от енергетиката или още се, или доскоро са били управлявани от калинки на Мутрата.

Преди ден бизнесът поиска три оставки в енергетиката. След среща с премиера Стефан Янев работодателите настояха от постовете си да се оттеглят министърът на енергетиката, ръководствата на БЕХ и на държавния тец „Марица Изток 2“. Причината – високите цени на борсовия ток, за което, обаче, служебното правителство няма никаква вина, и това е ясно за всички.

2 Коментара
 1. бесен казва

  А НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ЗА ДЕЧИЦАТА НА РУМЕНРАДЕВИЯ „СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР – МАСОН КАТО НЕГО, ВСЪЩНОСТ“, КОИТО СТРАННО КАК СА НАЗНАЧЕНИ В ДРУЖЕСТВАТА С НАЙ-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ „БУЛГАРГАЗ“ И „БЕХ“???? КОИТО ЗНАЕМ КОЙ ДЪРЖЕШЕ І ГЕРП И ДПС!? СТРАННО, НАЛИ, И МНОГО НЕМОРАЛНО, НЕПОЧТЕНО И НАМИРИСВАЩО НА….ПОДМЯНА! ТЕ ПАК СА ТАМ И ПАК СА СЪЩИТЕ, ДЕЦАТА ИМ СА ЯВНО НАЙ І ДОСТОЙНИ ЗА ВИСОКИ ДОХОДИ, А НАРОДА….НАРОДА ДА „ДУХА СУПАТА“ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ! И АКО ЛЬОТЧИКА, ДЕТО МНОГО СТРАННО ГО „НАМЕРИХА“ НА ЕДНО ЛЕТИЩЕ ЗА ДА ГО ПРАВЯТ ПРЕЗИДЕНТ, Е МАЛКО ПОЧТЕН, НЕЗАБАВНО ЩЕ РАЗКАРА ТОЗИ И КАЦАРОВ – РАДЕТЕЛЯ ЗА СВЕТЛО ШВЕЙЦАРСКО БЪДЕЩЕ НА РАЗНИ ПРИЯТЕЛЧЕТА С ЧАСТНИ БОЛНИЦИ КЪМ НЗОК!

 2. РадУ Тъпото казва

  Муньо Шпаклата…Известен и като Ушатия(Клепоух) каунь.Дето ги челастреше с език ония двете мангалки от срамното порно видео, което изтече в Интернет.
  Благодарете му на тоя каунь за скъпотията обзела България за последните 2 месеца! Двойни сметки за ток посред лято!Ами зимата??
  Двойнo поскъпнали храни и продукти от първа необходимост!Олио от 1.90лв. преди за бутилка от 0.5 литър – сега е 4-5 лева!!!Скъпотия до шия!
  Защо стана така??За да могат олигарсите на Муньо Шпаклата да грабят още повече народа и да натрупат още по-големи богатства в тия мътни води и хаос сега!Същите тия олигарси са „братя“ на Кауня от пловдивските масонски ложи!Един вид взаимна услуга – Ушатия им предоставя възможност за още по-голям грабеж и печалби, а в замяна олигарсите ще му помогнат за втория му мандат като Резидент!
  А вие рая тъпа и робска яжте на коча мъдята!
  За цялата 1340 годишна история на България никога е нямало такъв боклук, мръсник, предател и егоист като Муньо Шпаклата!Този мръсник трябва да бъде съден от народен съд и пратен доживот в затвора!
  Много жалко, че няма смъртно наказание, защото той това заслужава!С публична екзекуция на площад „Народно събрание“!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.