ГЕРБ в тунел без изход! Лобита в хунтата пробутват кандидати за обречената битка с Румен Радев, Баце е в ступор

3 2 928

ГЕРБ влезе в тунел без изход, в края на който ги чака генерал Румен Радев, анализира пред Narod.bg парламентарен източник.

Бойко Борисов е в ступор, защото е на път да загуби отново битката за президент, затова и закъснява фатално с номинацията на ГЕРБ.

В момента Радев е сам и без алтернатива на терена. Хунтата на Баце пък се тресе от вътрешни противоречия и няма единна кандидатура, зад която да застанат гербопитеците.

Тече битка на лобита, всяко от които лансира „свой човек”. В същото време в структурите няма реална дискусия по темата. Никой не изисква от местните организации да изразят становище, още по-малко да обсъждат или предлагат конкретни кандидатури. Това само укрепва настоящия държавен глава.

„Анализаторът” Георги Харизанов – Жоро Тръбата обясни, че според него ГЕРБ закъснява. Подобна позиция от седмици застъпва синята легенда и авторитет в ГЕРБ Георги Марков, пише про ГЕРБ настроеният ПИК.

Реклама

Анонсът на Слави Трифонов, че подкрепя Радев, за пореден път завъртя името на настоящия обитател на „Дондуков“ 2 в медиите. Създава се усещането, че партиите се бият коя първа да му бутне рамо и да „закачи“ от авторитета и рейтинга му. Това е съпроводено с реклама на безспорните успехи на назначения от него служебен кабинет.

На този фон ГЕРБ са пасивни, подхвърлят народни избраници от групата на Мутрата, които твърдят, че по темата при тях се пази „политкоректно мълчание“. Чака се „шефът“ да реши.

Притесненията са, че кандидат ще бъде обявен пак по схемата „Цецка Цачева“ – в последния момент, месец преди изборите и отново ще паднат лошо от Радев. В това време генералът активно трупа точки, защото на практика е единственият номиниран и ясно заявил позицията си за втори мандат, кахърен е сайтът.

Досега вариантите пред хунтата бяха няколко. Едното име, което се върти, е на бившия президент Петър Стоянов, лансиран от Георги Марков. Спрягат се и професорът от НОЩ Венцислав Мутафчийски.

Говори се за хипотезата „Инициативен комитет“. Мъглата обаче остава пълна, а информацията – по традиция предназначена само за „посветени“ и „избрани“ около Борисов.

Времето си тече, с всеки следващ ден без алтернатива Радев трупа нови точки. Кандидатът ни вече трябваше да е ясен, представен, да работи и трупа популярност, да застъпва граждански тези, да бъде алтернатива и опозиция, да се заяви като истински десен човек и демократ, обобщават ситуацията депутати от ГЕРБ.

3 Коментара
 1. Затвор за тиквата казва

  Този на снимката е мангуста от маалата. Чист мангал,. Какъв политик може да е с тази визия?

 2. Мунчо Шпаклата казва

  Муньо Шпаклата…Известен и като Ушатия(Клепоух) каунь.Дето ги челастреше с език ония двете мангалки от срамното порно видео, което изтече в Интернет.
  Благодарете му на тоя каунь за скъпотията обзела България за последните 2 месеца! Двойни сметки за ток посред лято!Ами зимата??
  Двойнo поскъпнали храни и продукти от първа необходимост!Олио от 1.90лв. преди за бутилка от 0.5 литър – сега е 4-5 лева!!!Скъпотия до шия!
  Защо стана така??За да могат олигарсите на Муньо Шпаклата да грабят още повече народа и да натрупат още по-големи богатства в тия мътни води и хаос сега!Същите тия олигарси са „братя“ на Кауня от пловдивските масонски ложи!Един вид взаимна услуга – Ушатия им предоставя възможност за още по-голям грабеж и печалби, а в замяна олигарсите ще му помогнат за втория му мандат като Резидент!
  А вие рая тъпа и робска яжте на коча мъдята!
  За цялата 1340 годишна история на България никога е нямало такъв боклук, мръсник, предател и егоист като Муньо Шпаклата!Този мръсник трябва да бъде съден от народен съд и пратен доживот в затвора!
  Много жалко, че няма смъртно наказание, защото той това заслужава!С публична екзекуция на площад „Народно събрание“!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.