МЪЛНИЯ: Слави се отказа да прави кабинет (ВИЖТЕ ЗАЩО)

6 2 320

Narod.bg за пореден път уцели пулса на политическите събития – кабинет на „Има такъв народ” няма да има!

Преди минути лидерът Слави Трифонов обяви с видео във фейсбук, че заради отказаната подкрепа от Мая Манолова, Христо Иванов и Корнелия Нинова, утре въобще няма да внесе за гласуване в НС обявеното вече правителство.

„Ще се случи следното. Предполагам ясно стана, че направихме всички компромиси и жестове към т.нар. партии на протеста, за да подкрепят правителство на ИТН като първа политическа сила. Това не се случи заради поведението им и предателството от страна на ДБ и ИБГНИ.

Реклама

Ние утре изобщо няма да предлагаме за гласуване проектокабинет, защото ясно бяхме заявили, че без тяхна подкрепа няма да предлагаме кабинет“, обяви в извънредно изявление по фейсбук Слави Трифонов. 

Демократична България и ИБГНИ отказаха да подкрепят правителство на ИТН. Това означава, че протестът срещу ГЕРБ е останал в миналото, а в настоящето има амбиции, предателства и игри, абсолютно неприемливи за мен и моите колеги, каза още той. 

Според Трифонов на предстоящите президентски избори ИТН ще подкрепи за втори мандат Румен Радев, защото най-добре се вписвал в представата им за държавен глава.

6 Коментара
 1. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

  НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО СЕ ВЗЕХТЕ ЗА ЧЪРЧИЛ ДО ЧЪРЧИЛА МОЙ МАЙНО ЛЬО,И ОНЯ ХЮМ ФИЛИПСА ДО БРЕ ,ЧЕ ГО ЗАПРЕАТЕ ,ГОЛЯМ ТАШАК БЕШЕ В ПАКЕТ С ЖУЖЕТО И ГОЛЯМАТА ГЛЪВЪ

 2. многознайко казва

  ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ-КАКВО ВИ КАЗАХ БЕ ХОРА-КАБИНЕТ НЯМА ДА ИМА И СЛОЖИХА НЕФЕЛНИ ХОРА,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯТ И НЕ ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ.БЕШЕ ЯСНО ОТ ДЕН ЕДНО.ДУПЦЕ СЕ ИСКА ЗА ТАЗИ РАБОТА-ДУПЦЕ.
  А ТУК САМО ПРИКАЗКИ И ЛАКЪРДИИ.
  ВСЕ ПАК ЗА ЖИВЕЕ БАРБАДОС.ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ ТАЗИ ДЪРЖАВИЦА КОЙ ЗНАЕ КЪВ ЩЯХА ДА НИ ГО ВКАРАТ.

 3. Влади казва

  НДСВ №2 от спечелили изборите до под 4% на следващите избори , тая улава партия се разпадна , ако въобще беше партия , по скоро някакъв сбъркан проект на болен глист с тениска и патерици

 4. Влади казва

  Учиндолския бек прилича на торен червей , всички знаем къде му е мястото на торния червей

 5. майната казва

  Що рече Дългия ? Като не ме щете за цар /той се чувства като английската кралица/ да управлявам от дома, тогава сте предатели!!! Само дето когато правеше интервю на Баце, го гледаше, като току що прието пионерче. Много се беше впечатлил и си е пожелал нещо подобно.Например – извън системен бос на системна България ! Лично аз не съм чувал за ИЗВЪНСИСТЕМНА ДЪРЖАВА ? Мандатът беше в НЕГО , него, него !!! НЯМА КАКВО ДА УСУКВА !

 6. майната казва

  Към старателно отглежданият електорат на Дългия. Хора на човека му има нещо ! Ни се води , ни се кара ! От такива не щем, нито жилото нито меда. Нека си вървят по пътя, който са си избрали.Гадното е, че са кофти хора и предопределят лошо бъдеще и за нас всичките !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.