Заговор в Narod.bg: Бойко, Доган и синдикатите с коварен план „анти Радев”, помага им Киро Гела

4 8 488

Тъмните сили в българската политика са се съешили в задкулисен заговор срещу единствената пречка пред кражбите за милиарди – ген. Румен Радев. Перфектно информиран източник на Narod.bg разкри, че в заверата за свалянето от власт на президента играят рамо до рамо Бойко Борисов, Ахмед Доган, нещо-не-правещите синдикати „Подкрепа” и КНСБ с помощ от Кирил Домусчиев – Гела като председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Атаката срещу държавния глава с цел провала в битката за втори мандат вече започна с изстрели към назначения от него служебен кабинет. На мушката конкретно е министърът на енергетиката Андрей Живков, когото заговорниците се опитват да изкарат виновен, че бизнесът в България в момента плаща най-скъпия ток в Европейския съюз.

Всеки с минимално количество сиво вещество ще се досети, че цялата енергетика от години се управлява от калинки на ГЕРБ и ДПС. Затова и именно оттук започна опитът за дискредитация на служебното правителство – през цената на тока, която, обаче, зависи от кадрите на мутрата Бойко Борисов и неговия отколешен ортак в машинациите Ахмед Доган.

Реклама

Цялата пунта мара, която се разиграва в медии на хунтата, получи очаквана подкрепа от олигарха на Баце – Киро Гера, който бе записан да се унижава публично с обръщението към Баце „шефе”. Едрият капиталист подскочи като ужилен, но само във фейсбук, със следното обръщение:

„Сега, когато прочетох интервюто на Константин Стаменов (БФИЕК) за загубите на индустрията от цените на тока, си спомних разговора ми от днес с колегата Красимир Дачев (зам.-председател на БТПП), който вече спря и трите си завода. Споделих му, че от министъра на енергетиката, по стара българска поговорка, и чеп за зеле не става, а той ме помоли да не обиждам чепа! Не знам смешно ли е или тъжно”, написа в социалната мрежа Киро Гела.

Част от плана бил хунтата да плати за масови протести на „недоволни работници” на кръжеца около Гела, които да се опитат да подкопаят доверието в президентската институция, която единствена противостои на мафията у нас, категоричен е източникът на Narod.bg.

Целта е да бутнат Румен Радев, за да не спечели втори мандат. Така техен човек остава главен прокурор, шефът на КПКОНПИ също е от орбитата, липсва им само техен президент, резюмира скандалния план информаторът на Narod.bg.

4 Коментара
  1. майната казва

    Това правят откраднатите милиади ИГРАЯТ и Дългия помага с каквото може….Народът трябва да знае собствеността на всяко имане, за да се ориентира правилно ! Красьо, Дачев, имаш достатъчно, за да играеш под чужда свирка !!! Разбра ли приятелю ???

  2. караКачано казва

    Кой ще е кандидат-президента на БКП-ГЕРБ, ДС-ДПС и подгъзните им „синдикати“?! БОКо тиквата ли?! Или домусът Киро?! Или може би Данчо ментата?!

  3. Чеха казва

    ПКП – то разбира се. Кухата лейка!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.