ГНУСНО! ИТН плюе кабинета на Румен Радев, но се присламчи към президента, за да вземе от високия му имидж

3 3 208

Абревиатурата на партия ИТН може да се прочете вместо „Има такъв народ” – „Има такава наглост”, предупреждава Narod.bg от създаването й. Сега Слави се прави на нацупено дете, а иска да управлява държава? И докато плюе по служебния кабинет, назначен от президента, днес хитро обяви, че го подкрепя за втори мандат, за да почерпи малко от неговия висок имидж…

Вижте какво смята по темата комуникационният експерт Любомир Аламанов:

Сърдитото дете се нацупи, че не му дават да си играе с кофичките и лопатките, както то си иска. И се фръцна. Така и не разбра, че това е отборна игра.

И ако за дете подобно поведение е разбираемо, то за възрастен мъж, който има претенции да управлява цяла държава, това е смешно. И жалко. И егоистично. И само демонстрира вътрешните демони на прото-насилник.

Реклама

А най-жалкото е как Трифонов се опита да се присламчи към президента. Хем ругаят на лична основа служебните министри, хем се закачат за президента, за да пробват да вземат малко от неговия висок в момента имидж. Жалка работа. Почти като да крадеш чужда книга. Или като да взимаш смешки от интернет и да ги представяш за свои.

Явно ИТН не разбраха, че трябва стратегия, визия, комуникация, спокойствие, кооперативност, мисъл за истинска промяна. Да се смени един начумерен насилник с друг не е промяна. Просто не е.

Хора, моля ви, мислете на идващите избори. Ако пак гласувате за Спасител, ще изберете нов Тиран. Гласувайте за истинска промяна на модела.

Хубав ден!

3 Коментара
 1. Градинаров казва

  Тази учиндолска Деревня щял да подкрепи Президента на президентските избори ! Знаете ли Защо ? За да лае после , че той е неговите уруфляци са го избрали. Абе , Мунчо , Президента Радев ще бъде президент и без твоята смърдяща „помощ“ !

 2. Градинаров казва

  Слави Трифонов ще откачи от ядове.

 3. Iavno e bil pritisnat казва

  Статия от Афера – „НЯМА ДА ПОДДАДЕ!“? АРЕ, БЕ! КОЙТО ПЛАЩА КИНТИТЕ, ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА! ДА ЖИВЕЙ СИНЕРГИЯТА РАДЕВ – ХЕРО МУСТАФА! И ОНЯ С КИНТИТЕ!

  Кво стана, бре, Петър Илиев, дето те употребиха като пачавра?

  „Слави няма да поддаде! Няма да поддаде!“ рече Петър Илиев онзи ден.

  Е, и? Поддаде! Даже се насра, ако питате нас.

  То си беше ясно още от преди месеци, нищо, че на простолюдието общо взето нищо не му е ясно, а и ехалето предпочита да си е невчасово.

  Всичките пионки, като Петър Илиев и т.н., бяха употребени в една мръсна игра и схема, която се режисира от поне преди година.

  Пинизите с уж „война“ с президента, бяха за тъпанарите, които никога не могат да съберат две и две. Да не говорим за три и две.

  Слави не само „поддаде“, той досега играеше по чужда свирка и тия внушения, че никого не слуша, че е едноличен „вожд“, вървяха единствено пред тия, дето пищят на „Аз съм и Ад и Рай“.

  Херо Мустафа си нареди пъзела, а льотчика, който и ближе задника, грее, защото нефелното му служебно правителство му прокарва пътя към втори мандат.

  А и Слави – ах, каква „изненада“, се изпъчи, че щели да го подкрепят, без никой даже да го пита, бързайки за да не развали Режисурата на „синергията с дневния ред на САЩ“, в която се кълне съпругът на бившата секретарка на Слави, кой знае защо наричана „генерал Деси“.

  Онзи ден рекохме, че късопишковци ще ни управяват, предвид безобразните обиди нанясани към жени от страна на Тошко-вците. След публикацията ни Тошко се подстрига нула номер. Сега какво да кажем – че са капути ли, сакън, че Тошко може и силиконови цици да си сложи.

  Вързаха ви пак на фльонга Оня с кинтите и Режисьорите на Схемата.

  Вие продължавайте да квичите от овчи възторг по служебното правителство на льотчика и зелените му чорапи, заравяйки си главите в пясъка, колко то е свързано с всички стари мошеници и измамници, и мафията, и колко е „добро“ единствено на думи и рецитации.

  Няма да има никога такъв народ, докато чакате тия комплексари и зинали за власт чорапи във всякакъв цвят да ви „оправят“. И докато не те, а вие не вземета властта, която се търкаля на улицата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.