Narod.bg позна – партиите на протеста отсвириха Слави, вървим към нови избори

2 4 525

Narod.bg позна – партиите на протеста отсвириха Слави и излизане от политическата криза са само нови предсрочни избори.

„Изправи се БГ! Ние идваме!“ няма да подкрепи кабинета на „Има такъв народ“. Това стана ясно след заседанието на парламентарната група.

Още преди срещата на парламентарната група стана ясно, че двамата депутати от „Единна народна партия“, която е част от коалицията „Изправи се.БГ! Ние идваме!“, няма да подкрепят кабинета на „Има такъв народ“ при евентуалното му гласуване в парламента.

Реклама

По-рано днес и БСП отказа да застане зад кабинет, в който вътрешен министър е масонът Петър Илиев.

„Има такъв народ“ да оттегли кандидата си за вицепремиер и министър на вътрешните работи Петър Илиев, за да получи подкрепата на БСП за правителството. Това условие постави Корнелия Нинова след извънредно заседание на Изпълнителното бюро и ръководството на парламентарната група.

В отговор Слави Трифонов бе категоричен, че няма да оттегли кандидатурата на адвоката-масон, с което даде заявка, че е готов да се върви към трети предсрочни избори, точно както Narod.bg прогнозира.

Сега пред Дългия остава вариантът да получи подкрепа или от ГЕРБ, или от ДПС, или заедно с Бойко и Доган да си сглобят нова тройна коалиция, което ще доведе до протести, таквито хунтата не е сънувала, прогдонира наш източник от кухнята на събитията.

2 Коментара
  1. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

    ИТН -ИЗГОРЕА, 7/8 ТВту фалира ,жужето ще го връткат кой къде го фани из Софията ,дългия…дългия =буци абе еба им са маата на тея въшльовци

  2. славчо седмака казва

    педърчо мнооо ме забавлява ,ама гоуем смех падна ,педърееее,педъреееее

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.