Narod.bg зове: НАП да провери как любовницата на Бойко с 2000 лв. заплата купи дрехи за 15 бона за ваканция в Занзибар (ПОДРОБНОСТИ)

3 7 119

ББ се бръкна за луксозна ваканция на своята млада любовница в Занзибар, гласи пореден сигнал до Narod.bg за патилата на Наталка и Мутрата.

Блондинката планира да отпътува на 15 август, както самата тя се похвалила пред приятелките си, за да ги накара да й завиждат.

За целта в събота Натали опразнила витрините на столичните молове като оставила в един от тях – на бул. „Черни връх”, колосалните 15 000 лв.

Реклама

За почивката на мама и щерка в африканския остров ББ се бръкнал двойно, а Наталка без срам разказва за сумите, които прибира от богатия си любовник, натрупал стотици милиони от окрадените обществени поръчки през последните 15-ина години като кмет на София и премиер.

Сега въпросът е къде е вътрешният министър Бойко Рашков и шефът на НАП Румен Спецов, които да проверят как синоптичка с 2000 лв. заплата обикаля Дубай, Миконос, Занзибар, кара мощен джип за 250 000 лв., демонстрира стандарт на милионерска щерка, каквато знаем,че не е?

ББ отново ще вдигне кръвно – освен Наталка, кой друг може да се похвали за скъпарската повичка? Кой друг, ако не самата тя, завършва сигналът до Narod.bg.

3 Коментара
  1. Градинаров казва

    Ако и вие притежавате като нейния инструмент и подобна фаца , ехеее , как ще ходите и вие по такива далечни дестинации.

  2. Koko казва

    Ами какво чакат, да я проверят тая к.рва! Айде де…

  3. @банджия казва

    Ба си чаплата,кожа,кости и много зъби.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.