Слави Трифонов е психопат, нарцис и насилник! Бойко вилня 12 години, него няма да го търпим и 12 дни

1 5 435

Експертът в сферата на комуникациите Любимир Аламанов даде изключително точно определение на чалга политика Слави Трифонов – психопат-нарцис-насилник, видя Narod.bg.

В свой пост във фейсбук Аламанов е категоричен, че България гласува за смяната на един насилник – Бойко Борисов, а не за идването на друг – Слави Трифонов.

Ето коментара на Аламанов във фейсбук:

Да припомним някои от характеристиките на психопата-нарцис-насилник:

Вменяване на вина. Насилникът вменява на жертвата, че е виновна за неслучването на психотичните му мании. Няма реално осъзнаване за психотичността. Нито че много хора са му казвали, че е просто тъпо.

Вменяване на отговорност. Насилникът вменява на жертвата, че носи отговорност за психотичните му мании. Жертвата му е казвала, че не иска да има нищо общо с тези налудни мании, и че те няма да доведат до нищо добро, но насилникът не обръща внимание.

Оправдаване на насилието с поведението на жертвата. Насилникът често прибягва до класическото: „Аз не исках да те наказвам, но ти направи нещо и няма как…“. Много често това „нещо“ е случайно, произволно и няма нищо общо с правила, закони или етика.

12 години търпяхме един насилник. Няма да търпим друг и 12 дена.

Смяна на системата не означава:

Реклама

– да се замени едно насилие с подобно;

– да се замени едно оправдание с друго;

– да се замени една липса на отговорност с друга.

Смяна на системата означава да няма насилие, да няма принуда, да няма лъжи, да няма изнудване.

Смяна на системата означава да има нормална комуникация с хората.

Смяна на системата означава осъзнаване на отговорността за думи, действия и стремежи.

И който не проумява всичко това, явно е заседнал в мутренските години от края на 20-и век и не е разбрал, че всичко се е променило.

Хората гласуваха за махане на един насилник, не за идване на друг.

Хубав ден!

1 Коментар
  1. майната казва

    На Славиту му е достатъчно, че опростачи поколения Българи ! Сега берат плодовете на „борческото“ верую – „Забрави за правилата“ „Само ние ще сме важни, кой може нещо да ни каже“. И стана тя, човекът взе парите и каза – „Чакайте кабинет“ !!! Всеки работи за пари , но когато се обогатяваш от краденото, и ги използваш за прикриване на деянията, тогава си съучастник !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.