РАЗПАРЧЕТОСВАНЕ: Петър Илиев конкурира сикаджията Бойко Борисов

0 7 672

Дисидентът Петър Бояджиев разпарчетоса на съставни части кандидат-министъра на МВР от „Има такъв народ” Петър Илиев след интервюто му тази заран, в което показа абсолютна безпардонност, без да отговори на нито един журналистически въпрос, предаде репортер на Narod.bg.

Ето какво смята Петър Бояджиев за масона Илиев:

Длъжен съм да реагирам, въпреки че се надигнах късно от леглото. Изслушах изявата на един нагъл и изпечен измамник с име Петър Илиев.

Реклама

Не мога да си представя, че има човек с интегритет, който да не оцени поведението му днес като на нагъл измамник, който има за конкурент само сикаджията Борисов, но и този му конкурент е много по-хитър от него.

Този тип не отговори на нито един въпрос. Повтори няколко мантри, като преходът от 30 години, който е крабеж. Заяви нагло, НЯМА КВО ДА ОБЯСНЯВАМ, вярвал на мъжката дума на Слави Доганов.

Агресивен, нагъл и самохвалещ се дори повече и от сикаджията. Депутат, който след днешната изява на този ужасен тип гласува в сряда за него, ще бъде позор за целият си бъдещ живот. Тук визирам и депутатите от ИТН, такива, като Ива Митева, Зайкова и други, които поне в публичното пространство се държат на ниво.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.