Слави, марш! Пламен Николов – Шнорхела избран от кръга „Фикосота”

1 7 142

Слави, прибирай се в Удинчол, не ставаш за двигател на промяната, призовава Narod.bg!

Пламен Николов на предишното си работно място – продавач на шнорхели

Пламен Николов, който изненадващо беше посочен като кандидат за премиер от „Има такъв народ”, е откритие на бизнесмените Жечко и Красен Кюркчиеви, собствениците на прословутата компания „Фикосота”, една от най-големите компании в страната, споделиха пред „Уикенд” отлично запознати с шеметното кариерно развитие на Пламен Николов – Шнорхела.

Братя Кюркчиеви, които са родом от Смядово и продават сапуни и битови уреди, а също снаксове, пелени и тоалетна хартия.

Реклама

От години Кюркчиеви са сред най-близките приятели и спонсори на шоуто на Слави Трифонов. На всеки концерт в Шумен той неизменно намира начин да демонстрира дружбата си с братята. Дори в мемоарите си новоизлюпеният партиен бос отдава на братята дължимото. Трифонов пише: „Това се необикновени хора – не само са ни били рекламодатели и са ни помагали в много тежки моменти, но дори и бизнес сме правели заедно…

„Братята Кюркчиеви и тяхната фирма „Фикосота” са много важни за мен – както в професионален, така и в личен план. Запознах се с тях на един коктейл на „Панасоник”, тогава те имаха и много магазини за бяла и черна техника, а и самите внасяха марката „Делонги“.

Трифонов споделя още, че дори бил картотекиран в баскетболния отбор на Кюркчиеви – „Фикосота – Шумен” и дори играл за около минута в мач срещу родния му „Плама – Плевен” в зала „Универсиада” в София.

След толкова години дружба и сътрудничество, Кюркчиеви на свой ред сега лансират пред Трифонов никому неизвестният философ и търговец на плажни артикули Пламен Николов първо за депутат, а след това и за премиер. А шефът на „Има такъв народ” по една или друга причина им има пълно доверие, а и явно не може да им откаже…

1 Коментар
  1. Нико казва

    Следващите избори, чалгаджийски Путьо, нема да прескочиш и 4 ях процента. Съжалявам, че два пъти гласувах за теб. Ти се оказа една долнопробна проститутка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.