Войната продължава: Камен Во отказа на Слави да е министър на културата

1 22 029

Войната между Камен Воденичаров и Слави Трифонов продължава, дочу Narod.bg. Кукувецът бил канен за министър на културата във втория проектокабинет на Дългия, но любезно отказал, дочу Narod.bg.

Актьорът, който е съратник на Дългия още от романтините времена на „Ку-ку” от началото на 90-те, дълги години беше на нож с него, но в последните 5 години двамата уж се помирили. Камен дори води предаване в „7/8 ТВ”.

След като избухна скандал с номинацията на Саня Армутлиева за министър на културата, Трифонов предложил поста на Воденичаров, научи „Уикенд”.

Реклама

В интерес на истината, Камен отговаря на условията, тъй като има и административен опит – бил е директор на музикалната телевизия „ММ”, има режисьорско образование, притежава и малка продуцентска компания.

Воденичаров обаче посочил, че не искал да се занимава с политика. Така за министър на културата е предложен един от синовете на прочутия актьор Петър Слабаков – оперния певец Георги Султанов,чийто баща е агент на ДС, както Narod.bg пръв разкри.

Преди това като вариант за министър бе спряган и журналиста Георги Тошев. Според източник на „Уикенд”, той също е отклонил предложението на „Има такъв народ”.

1 Коментар
  1. Милена Любенова казва

    До редактора на сайта.Георги Султанов е внук,а не син на Петър Слабаков от биологичната му дъщеря Боряна .Бащата на Георги Султанов известен с агентурното си минало под псевдонима“Иванов“ се казва Николай Георгиев Султанов и е съсипал живота на не един български човек на изкуството и културата.Синът продължава традицията на баща си.За справка потърсете интервю с диригента Илиенски или записите на БНР по този повод.Миналата година есента скандалът по този повод тресе жялмесец културата.Ксндидатът за министър в тази сфера е по зле подготвен от бившия,от Боил Банов.Никакъв опит и административен и професионален,съмнителни лични качества,комбинирани с алчност,злоба и завист и певчески възможности под средното ниво.Днес се хвали с родството си с Петър Слабаков,но преди 30 години,майка му Боряна не спираше да говори против биологичния си баща.Едва ,когато се появиха клубовете за гласност и демокрация ,а името на Петър Слабаков стана особено популярно в тази връзка,едва тогава тя тръгна да гради собствени политически позиции в тях,но беше категорично отсвирена от семейство Слабаков.Наложи й се публично да заяви връщането си „към корените си“, а именно към идеологията на БСП.По това време и самият баща Султанов си беше „убеден комунист“,,който претърпя политическа метаморфоза,стана върл поддръжник на СДС,когато падна правителството на Филип Димитров от влает смени последователно няколко партии ,всеки път успяваше да влезе в проекти листите за общински съветници или за народни представители и всеки път биваше отхвърлян, с изключение само едно няколко месечно присъствие в общинския съвет.Но това е друга история.За семейство Султанови веруюто е далаверата,келепиреца, заради коетоса готови да „стъпят на трупове“.Едва ли синът им е пропуснал да усвои тези уроци.За финал,прякорът, с който Боряна Султанова е известна в обществото е Месалина.Достатъчно е за характеристика,нали?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.