Сигнал до Narod.bg: Това е кабинетът на Слави – плагиат, мутреса и син на доносник от ДС (КОЙ е министърът на културата Георги Султанов?)

1 7 567

Сигнал до Narod.bg внесе допълнителна яснота около нескопосания кабинет на „Ива такъв народ“, в който Слави Трифонов набута мутреса, плагиат и… син на доносник от ДС.

Ето пълния текст с лека корекция на правописа:

Ти да видиш майтап! Единият, Петър Илиев, извършил кражба на интелектуален продукт. 

 Министър-председателят Пламен Николов нагълта толкова вода с тези врътки с дипломата си, че и всичките шнорхели, дето ги продава, няма да го спасят от удавяне.

Реклама

На третата издънка – някаква Силвия (Силвия Здравкова Бакърджиева, министър на околната среда и водите, б.ред.), съпругът бил обвинен за кражби, а на културния министър Георги Султанов никой не се сеща да погледне нескопосано написаната му биография.

Препоръчвам на читателите на Narod.bg да отворят справочника „Досиетата проговориха“, за да научат, че баща му „маестро“ Николай Султанов от 19-годишен до смъртта си е бил активен агент на ДС.

Официалната му визитка е:

Оперен певец, тенор, внук на актьора Петър Слабаков. Според официалната страница на партията, той има 23-годишен стаж и е работил с всички музикални институти в България. Координатор на постоянната комисия по „Култура“ на „Има Такъв Народ“.

А може и да попитате депутата Андрей Слабаков дали изобщо припознава майка му Боряна за роднина.

Тя, впрочем, не носи бащината си фамилия Слабакова отпреди брака й с Николай Султанов, а на пастрока си – виолончелист в Бургаската опера, вече покойник.

Той я учи да свири на виолончело. А до смъртта си Петър Слабаков не желае да я види. Хубава семейна история…

1 Коментар
  1. Иван Недев казва

    А дядото на кандидата за вицепремиер и министър на външните работи,също Ради Найденов,Е обвинител във втори състав на Народния съд-Плевен,допринесъл за смъртта на десетки достойни българи!!!Това ли е лицето ни пред Европа и Света ?!По дядовците ще ги познаете!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.