ПРОРОЧЕСТВО: БСП ще настъпи мотиката с подкрепа за халтурата на Слави, платена от Орлин Алексиев

6 15 081

Журналистът Явор Дачков се превърна в пророк с предсказанието, че БСП ще настъпи мотиката, ако подкрепи халтурата на Слави Трифонов, платена от Орлин Алексиев, за което Narod.bg пръв информира.

Постът му се радва на голям интерес във фейсбук, вижте го:

БСП се е засилило да настъпи същата мотика по същия начин, като с Пеевски за шеф на ДАНС през 2013 г. Чак се изумявам. Такава глупост, граничеща с малоумие, не съм очаквал.

Реклама

Ако БСП се покрива на 90% с халтурата на Слави Трифонов, платена от Пеевски и Орлин Алексиев, е по-добре наистина да престане да съществува.

Много ми е интересно как ще гласуват отделните депутати от БСП сега, които тогава казваха, че Станишев ги е поставил в цайтнот и не са могли да реагират.

Мая Манолова дори преигра и каза, че тя е предложила Пеевски. Сега ми е интересно какво оправдание ще измислят, за да гласуват за тази очевидна нелепица.

Пеевски за шеф на ДАНС тогава поне имаше смисъл, защото щеше да разкаже играта на ГЕРБ.

Сегашното е лишено дори и от такъв хоризонт. Имаме само оцеляване на лидера, обслужван от оцеляващите покрай него.

Ние, вдясно, сме го гледали този филм и се надявахме, че поне Столетницата с нейния богат откъм жестокости опит няма да свърши толкова жалко и глупаво.

6 Коментара
 1. Градинаров казва

  БСП е Партия с леви наклонности , но не твърда , че преди да сме видели как ще гласуват в сряда , ще стигнат до пълен педерастлък.

 2. Цаци казва

  БКП-БСП още 1997г. трябваше да бъде тихичко погребана чрез лустрация, но тогава я спасиха ДС-катъра „Виктор“ шантонинов Стоянов и мургавото Ванчо Костов (кандидатствал, приет, но не отишъл да си вземе членската книжка от БКП!)! Същите създадоха изключително благоприятни условия за разцъвтяването на разните ДС-масонски ложи и БКП+БЗНС+ДПС-партийно-олигархични котерии!

 3. Туй ще е победа за БСП и Бг казва

  От кога го казвам….
  Явно на Славче или там който му дърпа конците, не му се управлява и търси друг виновен за да избяга мислейки, че е невинен в случая…, а избяга ли на нови избори вече нема да има пиленце на рамо…..
  И за това ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно, което ще бъде съставено преобладаващо с хора от служебният кабинет със срок около година и с конкретни цели и задачи определени с консенсус…. така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!

 4. гхйфт казва

  Внушения за договорки“? Прокопиев и Борисов се договориха под патронажа на САЩ. Борисов няма да се върне, янките са тук
  alt
  „И днес продължават престрелките между представители на различни партии и внушения за всякакви договорки“, написа председателят на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.

  Няма „внушения за договорки“. Прокопиев и Борисов се договориха под патронажа на САЩ „Демократична България“ да не гласува за кабинет на ИТН с подкрепата на „БСП за България“.

  „Ако всички не проявим разум, принципност, спокойствие и стабилност, наесен ще върнем Борисов. А с него и модела му на управление, който и без това още не си е отишъл“, написа още Нинова.

  Не, Борисов няма да се върне, нито наесен, нито напролет, както и моделът му на управление.

  Друга е играта. „Янките“ са тук. Не само военните. Много преди президентът Румен Радев да смени линията и да обезпечи геостратегическото им разгръщане с „европейската“ инициатива „Триморие“.

  Моделът ще е техен, а Даниел Митов, приятелят на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен, ще е изпълнител в тандем с Христо Иванов.

  Бойко Борисов не устройва американците заради респекта му от Путин и затова работят за „антируска коалиция“ на ГЕРБ и „Демократична България“.

 5. майната казва

  Гх йфт.За какъв респект говориш? Борисов се продаде целия, със все българския народ на Путина, на Ердоганя и на когото още го поиска срещу пари.Дълго още ще плащаме неговия респект….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.