Поразяващата уста съсипа Слави: Кабинетът не става, пълен е с безумници (задават се ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?)

2 32 041

Поразяващата уста Татяна Дончева съсипа Слави Трифонов и компания със заключението, че кабинетът на ИТН не става, защото е пълен с безумници, установи със задоволство Narod.bg. Затова сега най-важният въпрос е дали пък не се задават трети предсрочни избори?!

„Това правителство с тези персони няма хора, които имат капацитет да управляват. Кандидатката за социален министър само поназнайва за сферата си.

Когато тикате за вътрешен министър почетен консул на офшорна зона (масонът Петър Василев, б.ред.), то той Барбадос ли ще представя, или за националните интереси ще отговаря?

След като е обществено неприемливо, да го представиш за вицепремиер е наглост и нахалство.“ Това заяви Татяна Дончева пред БНТ.

По думите ѝ хората в кабинета имат не просто значение, а ключово значение, защото кадри за политика в България няма.

Реклама

„Съдбата ни постави тежка задача, много тежка в момент като сегашния. Не мисля, че вината за този момент трябва да се стоварва върху президента Радев, даже по опорни точки.

Смятам, че това, което се случва днес, е плод на последните 20 години на България, в които чалгизирането, профанизирането и простащината станаха норма на поведение и някак това да не даде плодове“, каза още  Дончева пред БНТ.

„В последното съчинение, което ни изпрати Тошко Йорданов, се казва, че сме съгласили и всичко било засегнато. Има думички, които заменят други важни думички. Те сочат намерения, когато са изписани глупости“, обясни тя.

„Няма кой да повярва в честна компания. Не може да накарате Слави да стане политически лидер. Отнасям се с уважение към вота на избирателите. Но не мога да нося отговорност за безумни решения на хора, които не знаят за какво става дума, защото ще съм грешница пред себе си“, посочи тя.

„Съгласна съм само с това, че правителство трябва да ни даде шанс до следващата пролет“, допълни депутатката. „Не очаквайте, че групата ни ще гласува разделно. Мисля, че така ще гласува и „Демократична България“.

Ще ни води здравият разум. Служебното правителство направи първите сериозни крачки за демонтиране на модела на ГЕРБ.

И тази линия трябва да бъде продължена. И когато идва премиер, който казва, че ще прави компромиси, означава, че няма да следва курса, категорична бе Татяна Дончева.

2 Коментара
  1. Кака Милка казва

    Браво на Т. Дончева! Една от вече броящи се на пръстите на една ръка, много малкото останали адекватни и умни личности в днешната политика в България! Леко допълвам цитата и: „Смятам, че това, което се случва днес, е плод на последните 20 години на България, в които чалгизирането, профанизирането и простащината станаха норма на поведение и няма как това да не даде свойте “нефелни“плодове“, каза още Дончева пред БНТ.“ Тази “модна“ тенденция на едно празноглаво чалгизиране, на профанизирането и простащината, на величаенето на глупостта, (наложена и от водещите три ТВ медии), няма скоро да бъде премахната и изчистена. Трябва да се сменят две поколения за това! А до тогава клета ни майка.

  2. кабинет през БСП казва

    От кога го казвам….
    Явно на Славче или там който му дърпа конците, не му се управлява и търси друг виновен за да избяга мислейки, че е невинен в случая…, а избяга ли на нови избори вече нема да има пиленце на рамо…..
    И за това ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно, което ще бъде съставено преобладаващо с хора от служебният кабинет със срок около година и с конкретни цели и задачи определени с консенсус…. така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.