НОВИНА: Ето го правителството на Слави (ДОКУМЕНТ)

3 2 421

Кандидатът за премиер на „Има такъв народ“ Пламен Николов върна изпълнения мандат със състава на проектоправителството на президента Румен Радев, предаде репортер на Narod.bg. Редакцията ни позна кой ще поеме всяко едно министерство. За съжаление в списъка откриваме каринки на хунтата ГЕРБ и ДПС, което тепърва ще дава отражения върху работата на кабинета.

От опит знам колко е трудно да се състави кабинет от хора, които могат да се сглобят в единен и ефективен екип. Надявам се, че сте успели в тази задача, обърна се към Николов президентът. Надявам се, че продължавате да търсите необходимата парламентарна подкрепа, каза държавният глава.

Реклама

Ето и пълния списък на новото правителство:

3 Коментара
 1. О казва

  Точно БСП трябва да подкрепите , драги , ако им дават изобщо мандат, виж в „Афера“ какво пише, герберите си имат партия ИТН ! Хубаво разгледайте кои хора са зад партията на ИНТ – олигархът Димитър Зоров състудент на Борисов, прибрал 10 милиона от ДФ Земеделие през 2018 и 2019 година, Орлин Алексиев – същият между другото обича да прекарва свободното си време там, където къща има и месарят Димитър Пачеджиев. Отново става дума за градчето Пефкохори на полуостров Халкидики в Гърция, Р. Порожанов

 2. Кака Милка казва

  От тези 17 министерества поне 10 и 1/2 са напълно излишни! Това са :
  1.Министерство на отбраната. Защото просто нямаме такава дейност. Не съм видял жив български боец по улицата или където и да било( освен на 5 Май!) от около 2009 година насам. А и за два хеликоптера, 3 аероплана и 7 танка , чак да имаме и министерство? Това си е чисто разхищение на държаванa пара.
  2.Министерство на образованието, науката и иновациите.По същата причина. В България, вече може ТВЪРДО да се каже, че образованието е на автопилот, а наука, и иновации, като такива, само се симулират, но не се прилагат на практика.
  3. Министерство на здравеопазването. Тази дейност е вече изцяло в ръцете на частни предприемачи и далавераджии, които не бива да се спонсорират с държавни средства.
  4. Министерство на културата. Това министерство е направо не само излишно, но е и смешно да се споменава. В България “култура“ се практикува от най-много 10,000 човека. Останалите, за да разберат какво „мислят“, си пускат ТВ каналите БТВ, НОВА или БНТ. И от там по парапсихологичен начин, научават, какво „мислят“. По-правилно е това министерство да се нерича “Министерство на Чалгата“ или “ Министверство на Бездуховността и на Безкултурието“.
  5.Министерство на “околната среда“ и “водите“. “Околната среда“ може да си съществува много по-добре и без да има “министерство“, което да и “казва“ какво да прави! А водите са дейност на Бога , не на някакво си там псевдо министерство.
  6.Министерство на земеделието, храните и горите.
  Поредното излишно „министерство“ .Където ЕДИНСТВЕНАТА ДЕЙНОСТ е това само да се краде. Държавта хрантути 17,000 държавни“служите;и там?!? Земеделие на държавна база НЯМА и е 0 % . Вече всичко е в ръцете на двадесетина „латифундисти“ , местни феодали и монополисти, които обират 90 % от парсата от еврофондовете. 1,700 държавни лапачи работят само в фонд „напояване“ ?!? А напояването в земеделието е 0% ! След като последните десетина години частното животновъдство беше тотално унищожено, сега за пред ЕС се симулира, някакво „виртуално“ такова! Разкарват се едни и същи стада крави насам -натам, за да се пише ,че има много добитък за спонсориране. Пишат , че има на лице десетки хиляди засадени площи.А те са само на хартия , заради еврофондовете?!? Министерството е захапано от разни градуси, кокошкари , шитари, рапицари и от още разни-разнообразни малко на борой частни монополисти-играчи, за пред ЕС. За да крадът от там евросредства. Горите. В разградения двор “България“ вече изпосякоха 2/3 от горите. И всичко отиде в частни джобове. А и „Храните“ я карат на самотек. Няма никакъв хранителен контрол! Чрез новите хранителни „вериги“ ( които се оказаха истински заробващи ВЕРИГИ) , в България се пробутват на кроткото, затъпялото население вредни и некачствени храни. Без да има какъвто и да е контрол ! Така, че това „министерство“ едно от най-излишните!
  7.Министерство на транспорта също един пълен неописуем “убитак“. Особено железопътния.
  8.Министерство на енергетиката. „Енергетиката“ също е в частни ръце. Разни Доневци, Рапоневци, Догановци, цветелинкоци-караджовици, навъдиха се всякакви лапачи-фотоВЪЛКАНИЦИ, три-четри колена от алчни прекупвачи на електрическа енергия и кави ли не още тарикати. Намърдали се на „яслата“ за „зобане“ на държавните производители на електроенергия . От какъв зор трябва да има „министерство“ , което да поощрява няколко ненаказуеми тарикати и прекупвачи на евтина електроенергие, която те безнаказано да си продават на цени, които им кефне, през 3-4 стъпки на последната инстанция, много прескъпо на крайните потребители???
  9.Министерство на Младежта и спорта. Смешно е да има „министерство“ на младежта, след като напълно умишлено оставиха престъпници да рушат всичко духовно и човешко в младежта. Безнаказано да ги зарибяват с наркотици, умишлено да ги “обучават“ на необразованост! И вместо да ги научат на основните духовни стойности, им пробутват разни псевдо антибългарски „науки“ , приучават младите на чалга КИЧ “култура“ на пълна липса на духовност и на елементарна култура. И бащата на Чалгата, самия Слави Три в еднов, персонало има голям принос за това. А за спорта виждаме до къде го докараха , последните 32 години. До „кривата круша“. Приканват ни от ТВ медиите, да се радваме и гордеем за някакви чужденци, взели златни медали на олимпиядата, дето са били тренирали в България или са били на почивка в Слънчака :-). Или да дават по 11,000 лева на месец “стимулиращи“ държавани заплати на такива, „жреци“ на леката атлетика, като Ивета Лолова, дето вече от десетилетие няма никакви постижения в спорта, освен само декоративни. Което се изразява в щедри усмивки, показване на 40 годишните си крачета и татуировките по пистите по света.
  10. Министерство на туризма, също е напълно излишно. Безобразно хабене за заплати за хиляди бюрократи и държавни „дронове“! Туризма в България няма нищо общо с държавата. И той е заграбен от 19 едри частни предприемачи “изкупили“ всичкия държавен хотелиерски и туристически ресор , буквално за жълти стотинки.Или бетонирали днес цялото черноморие с препрани новистроежи от напълно излишни, загрозяващи красивото ми черноморие( до преди 30 години) с безсмислени, кичозни , нагъчкани, като добитък в кошара, хотелища.
  11.Министерство на външните работи , също е на „кантар“.Защото то няма самостоятелни и изпълнителни функции. Неговата дейнст се заключава по-скоро в “дейността“ на една послушна „кукла на конци“.

 3. […] Кандидатът за премиер на „Има такъв народ“ Пламен Николов върна изпълнения мандат със състава на проектоправителството на президента Румен Радев, предаде репортер на Narod.bg. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.