НОВИТЕ „СПАСИТЕЛИ“: Маджо поряза Мая Манолова, спря й кредитната карта

1 22 062

Новите ни „спасители“ май ще се окажат същите мутри като Бойко Борисов, научи Narod.bg.

Мая Манолова е останала без пари, след като едрият бизнесмен Младен Михалев – Маджо спрял кредитната й карта, която тарторката на „Изправи се, БГ! Ние идваме“ притежавала от една година в неговата „Интернешънъл Асет Банк“.

Реклама

 „Генералът (официалният мъж на Мая Манолова – Ангел Найденов, б.ред.) също я е отрязал и не дава лев, той отдавна се е отдръпнал, там нещата са на изстиване. Коалиционните партньори, които имат кеш – Татяна Дончева, Арман Бабикян и Николай Хаджигенов, просто я ползват като ракета-носител, тя го знае, но отказват да я финансират“, осветли цялата драма източник на Lupa.bg.

„Веднъж на 4-5 месеца отнякъде влизат някакви пари и тогава започва да се разплаща с пиарите. В момента Мая дължи и поне четири наема за партийната централа до площад „Славейков“, която дели с адвокатска кантора, толкова финансово болна е Манолова“, пише сайтът.

Мая дотолкова скъсала джоба, че не е плащала от месеци дори на официалните си пиари – за екипа от трима човека трябвали 10 000 лева на месец, които Манолова не успяла да осигури редовно.

1 Коментар
  1. проф. Христо Бозуков казва

    Мая да отиде на околовръстното и там ще е много вървежна за тираджиите от Турция. С това русо окосмяване ще ги подлуди…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.