Журналистическо разследване: Премиерът на Слави е жалка калинка, дипломата на Пламен Николов е МЕНТЕ!

4 9 432

Бойко Борисов и повечето от неговите калинки бяха успешно изчегъртани от служебното правителство, ала Слави Трифонов е на път да вкара в управлението чисто нови, видя Narod.bg. Журналистът Григор Лилов публикува във фейсбук страницата си доказателства, че предложеният от Дългия министър-председател развява диплома-менте.

Narod.bg публикува пълния текст на разследването:

Калинки, сър, жалки калинки..

ПЛАМЕН НИКОЛОВ ДЕМОНСТРИРА МЕНТЕТО СИ

***** Диплома № 29412 е на друг човек

Изчаках кандидат-премиерът собственоръчно да размаха по телевизиите папката си – така наречената „дисертация“ и дипломата си от ВАК (Висша атестационна комисия) за присъдената му научна степен доктор, за да завърша разкритията си.

На дипломата се чете:

*** Пламен Николаев Николов

*** Диплома No/дата: 29412 / 31.12.2004

**** утвърдено с Протокол No/дата:

13 / 18.10.2004

В регистъра на Висшата атестационна комисия това се вижда на линк под № 30724

https://ras.nacid.bg/dissertation-preview/30724

Но данни за номер на диплома и нейна дата няма, няма и данни за протокол и дата на защитата – няма ги освен на размахания пред обективите лист от кандидат-премиера.

Защо ги няма?

Защото тези данни са данни на друго лице!

*** Пламен Николов Николов

*** Диплома No/дата: 29412 / 31.12.2004

**** утвърдено с Протокол No/дата:

13 / 18.10.2004

е защитил своята дисертация със същия този номер на диплома, издадена от същата Висша атестационна комисия на същата тази дата и същата година, със същия протокол и съответно същата му дата и година.

Реклама

В регистъра на Висшата атестационна комисия това се вижда на линк под № 47798

https://ras.nacid.bg/dissertation-preview/47798

.

Имаме две различни лица, които не само са с различни бащини имена – едното Николов, другото Николаев, но са и посочени на два съвсем различни линка в огромния масив информация (близо 70 000 имена, които проверих) – с една и съща диплома от една и съща дата и един и същи протокол от една и съща дата на иначе различните им дисертации…

В своето официално становище МОН посочи, че номерът на дипломата на Пламен НИКОЛАЕВ Николов е посочен ЕДИНСТВЕНО в друг документ – за нуждите на Народната библиотека.

Т.е. проверката не е открила каквито и да е документи за нея ТАМ, КЪДЕТО ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ГИ ИМА – в архива на Висшата атестационна комисия.

Освен това пак ще повторя онова, на което не обърнахте внимание, когато го написах в предишен пост: в дипломата на кандидат-премиера е посочено като орган, пред който е защитил и който е одорил дисертацията му: „научна комисия 12”

ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

„Научна комисия 12” е „Научна комисия по животновъдство и ветеринарна медицина”

ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

Тя има специализирани научни съвети по:

*развъждане и селекция на селскостопанските животни

*системи на отглеждане и производство на животинска продукция

*мляко и млечни продукти

*заразни и паразитни болести по животните и безопасност на храни от тях

*морфология, физиология и незаразна патология на животните

В нея няма какъвто и да съвет, да го наречем по „философия на говедата“ за защита на дисертации и научни степени. Няма как, просто няма как дори и като хипотеза Пламен Николаев Николов да е защитил тема по философия в комисия и съвет по животновъдство.

Следващата поред комисия – № 13, е тази по философия.

Май са сбъркали номера – този на комисията са го написали за номер на протокола.

Ювелири на ментата били! Нищо подобно!

Калинки, са сър.

Жалки калинки!

4 Коментара
 1. Милена Любенова казва

  Ти да видиш майтап!Единият,Петър Илиев,извършил кражба на интелектуален продукт.Засега само един ,по-нататък може и други да се намерят. Министър председателят Николов нагълта толкова вода с тези врътки с дипломата си,че и всичките шнорхели дето ги продава няма да го спасят от удавяне.На трета ,някаква Силвия съпругът бил обвинен за кражби,а на културния министър Георги Султанов никой не се сеща да погледне нескопосано написаната му биография.Препоръчвам да отворите справочника „Досиетата проговориха“,за да научите,че баща му „маестро“ Николай Султанов от 19 годишен до смъртта си е бил активен агент на ДС.А може и да попитате депутата Андрей Слабаков дали изобщо припознава майка му Боряна за роднина.Тя впрочем не носи бащината си фамилия Слабакова преди брака й с Николай Султанов,а на пастрока си,виолончелист в Бургаската опера ,вече покойник.Той я учи да свири на виолончело.А до смъртта си Петър Слабаков не желае да я види.Хубава семейна история !

 2. Милена Любенова казва

  А на кандидат министъра Георги Султанов,баща му „маестро“ Николай Султанов от 19-годишна възраст до смъртта си е активен агент на ДС под псевдоним Иванов.За справка виж справочника „Досиетата проговориха“

 3. Градинаров казва

  Аз , Тошко ЙОРДАНОВ , лидер на ИТН и шефа СЛАВИ признаваме тази Диплома за истинска ! Другите , ходете пеша и правете вятър !

 4. Цанков казва

  Опитах се да направя проверка на посочените данни в базата на НАЦИД. Кой знае защо, връзката
  https://ras.nacid.bg/dissertation-preview/47798
  не работи (върти се една маргаритка с надпис „моля, изчакайте“, и вече два часа чака). В същото време връзките към съседните записи
  https://ras.nacid.bg/dissertation-preview/47797 , както и
  https://ras.nacid.bg/dissertation-preview/47799 , работят.
  Аз не виждам технически причини за обяснение на този факт. Ако наистина причините не са технически, тогава те са някакви други, и то доста сериозни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.