Бойко Борисов носи розово по съвет на моден спец, цветът крие сланините на Мутрата (СНИМКИ)

6 4 493

Откакто е извън властта и намира повече време за младата си любовница, Бойко Борисов е станал изключително суетен и обръща все по-голямо внимание на външния си вид, докладва източник на Narod.bg с контакти в хунтата ГЕРБ.

За да скрие сланините, които избуяват по 62-годишното тяло, сикаджията посетил моден специалист, който го посъветвал да носи розови ризи.

Реклама

„Преди, докато вършееше като премиер, намяташе някаква маркова тениска за 500-600 лева и не му дремеше, сега, обаче, се е загрижил за външния си вид, особено покрай аферата с палавата Наталка“, подсмихва се читателят на Narod.bg.

Проверката ни потвърди, че научно доказан факт е как човешкото око се фокусира върху розовата дреха на човека срещу нас, а не върху сланините му.

По същата причина тежкотонажният бивш здравен министър Костадин Ангелов – Коце Ботокса, също набляга на розовото.

6 Коментара
 1. Затвор за тиквата казва

  Научно доказано е с никакъв цвят на дреха не може да скриеш недостатъка си. Няма значение дали си слаб или пълен а колко ти е акъла. В случая простака няма и грам.

 2. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

  буцкааааа,ся едни цайси да сложиш ,малко от малко да изглеждаш на умен и си ток, колега ,ша са маскираш като шахматист и няма ти личи

 3. !!! казва

  Дърти педали в розово! Ашколсун!

 4. Градинаров казва

  Тука много хора пишат отвратителни гадости. Сланини се натрупват само по свинете. В Балкана я правят по някакъв начин , кото не зная какъв , но е мнооого вкусна.

 5. Джейсън дин Алт казва

  Ще споделя само, че изпаднах в съмнение дали притежаваме достатъчно умствен багаж да четем това, че и да го коментираме 🙂

 6. Джейсън дин Алт казва

  Сланината е мазнини и повечето бозайници ги имат. Плочки в коремната област са резултат от изкуствено изгаряне като пример. Мазнините предпазват бозайниците а човешката сланина няма да ти хареса.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.