Narod.bg пита: #КОЙ даде на Слави 50 млн. преди изборите?

5 5 414

Мръсотиите около Слави Трифонов започват да изплуват със страшна сила. След като вчера стана ясен съставът на евентуалния бъдещ кабинет на „Има такъв народ“, Narod.bg разкри поредната зависимост на Дългия – пионки на ДПС и ГЕРБ отново влизат във властта.

По този повод наш източник алармира, че преди изборите шоуменът с политически мераци е получил финансова инжекция от 50 милиона лева, за да набута обратно по върховете на управлението калинки на хунтата, срещу които цяла България протестира близо година.

„Питам: #КОЙ даде на Слави тия 50 милиона, защо ги даде, той защо ги взе и дали този транш не води директно към съда“, нервен е информаторът на Narod.bg.

Агент на хунтата на Бойко и Доган, например, е потенциалният бъдещ министър на енергетиката Александър Николов, набутан в кабинета на Слави от компрометирания бивш шеф на КФН Стоян Мавродиев, който пък е близък до влиятелния екс депутат от ДПС Делян Пеевски.

Реклама

Спряганият за министър-председател – пловдивският масон Петър Илиев, който в последния момент бе сменен с Пламен Николов, е предложен за вътрешен министър.

Адвокатът от кръга на червения олигарх Георги Гергов – Свинаря на Гоце, се оказа спорна фигура и поради съмненията, че е плагиатствал части от книгата си „Компетенцията на Народното събрание“ от дисертацията на друг юрист от Юридическия факултет на Софийския университет – доц. д-р Наталия Киселова. Скандалът бе вътрешноуниверитетски до миналия петък, когато се разбра, че адв. Илиев може да бъде номиниран за премиер.

Той фигурираше и като правосъден министър в оттегления от Слави Трифонов проектокабинет начело с Николай Василев. Очевидно е много важен за Трифонов и кукловодите му, щом Илиев отново е включен в правителството, без да е публично изяснен казусът с книгата му.

Другият спуснат от #КОЙ – Ради Найденов отново е номиниран за министър на външните работи. Той е добре известен с имотните скандали като дипломат. Последно беше посланик в Швейцария.

Бил е такъв и в Германия и Австрия, Беше заместник-министър на отбраната в правителството на НДСВ и ДПС в периода 2001 – 2002 г., а след това бе началник на кабинета на премиера Симеон Сакскобургготски до 2005 г. В служебното правителство на Огнян Герджиков през 2017 г. Ради Найденов беше министър на външните работи.

Назначаването на такива компрометирани хора е условието, което Слави изпълнява заради транша на космическия рушвет от 50 милиона лева, които Слави ще харчи за издръжка на затъващата си телевизия, обясни схемата информаторът на Narod.bg.

5 Коментара
 1. Градинаров казва

  На снимката се вижда как Славуца пее за България , и понеже сме бедни и нещастни той пее , но и страда. Преди снимка балеринките са му избърсали очите с бикини.

 2. многознайко казва

  50 милиона не са 5 лева.Все някак трябва да са получени/ако са получени/!Искам да кажа,че има как да се провери дали това е така или не.Едва ли днес такава сума ще се разнася в торби.Вярно-може да е чрез телевизита на дългия-договори моговори-но и това е провеимо.Има как-стига да има воля за това.
  Струва ми се обаче,че ИТН не се представят пред народеца много убедително.Що така?
  Айде стига с той фейсбук и записи.Несериозно е.Не се дърпайте от любофффта на народа.
  Излезте на живо и бъдете убедителни
  Друг е въпроса дали не се праят умишленно тия театри,защото все повече надделява мнинието,че ИТН и в частност г-н Трифонов,никога не са си педставяли,че щесе докопат до властта,кояято им бе сервиана на тепсия,но има реална опастност тепсията да падне на земята….и шоуто да свъши и ние пак да тънем в помията,както се и очертава.
  Едно е ясно-това правителство няма да мине/според мънкането на другите участници в представлението/.Не се вижда нито ентусиазъм,нито светлина в тунела-за програми да не говорим.Има много което трябва да се направи,страшно много,ама едва ли…………

 3. алабала казва

  този нещастен човечец Трифонов си пати от призраците на миналото.НЯМА ДРУГ ОСВЕН РАДЕВ.КОЙТО Е ГЕНЕРАЛ И ВОЕНЕН И ДИСЦИПЛИНИРАН ИЛИ ЕКВИВАЛЕНТА В ЦИВИЛНИЯ ЖИВОТ – БОЖКОВ ГЕНЕРАЛ ВОЕНИЗИРАН И ЗАКАЛЕН В МНОГО БИТКИ…ДИСЦИПЛИНИРАН…..САМО ТЕЗИ ЗНАЯТ КАК И МОГАТ ВСЕКИ ДРУГ Е УДОБЕН ЗА ПРИВАТИЗИРАЛИТЕ РЕСУРСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА.ЗВЪНАЛ МУ ТЕЛЕФОНА НА ТРИФОНОВ И НЯКОЙ СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН ГАНГСТЕР С РЕПУТАЦИЯ МУ Е КАЗАЛ….НАВРЕМЕТО ЗА МАЛКО ЩЯХ ДА ТИ ОТРЕЖА ДЪЛГАТА ПЛИТКА АМА ТИ СЕ РАЗМИНА.НИЕ СМЕ ТИ ДАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗКАРАВ НЕКОЙ ЛЕВ…ПОМНИШ ЛИ? ТА СЕГА СЛАВЕ ИМАШ ПОЗДРАВИ ОТ……НАЛИ ЗНАЕШ КОЙ Е…ТА ПРИЯТЕЛЮ ИЗБИРАЙ ИЛИ ЛАЙНА ПО КУРА ИЛИ КРЪВ ПО НОЖА…..Е ТОВА Е СТАНАЛО…СПОРЕД МЕН

 4. алабала казва

  А ТЕЗИ НОВИ ПОЛИТИЦИ АЧИК АЧИК КАКТО ТОЛУПА ОТ БАНКЯ КАЗА ЗА ГОЛИЯ ГЪЗ…..ТЕ НЕ СА КУПЕНИ…ТЕ ВЕЧЕ СА ПРЕ-ПРЕПРОДАДЕНИ….АМА ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ….ПО ДВА ТАРАЛЕЖА В ХРАЛУПАТА И ТРЕТИЯ ЩЕ СЕ ПРОБВАТ ДА ГО МАЧКАТ….ТАКА ШЕ ГИ НАРЕДАТ…ДРУГАРИТЕ …ЛОШО ШЕ ИМ СТАНЕ

 5. Градинаров казва

  Справка показва, че „Седем-осми“ е създадена през 2003 г. През 2008 г. се сключва сделка с „Фулмър ентъртейнмънт“. С дата 17 ноември от същата година е споразумението между „Фулмър трейд линкс“ и „Фулмър ентъртейнмънт“. Капиталът до размер на 11 733 603,90 лева е набран от непарична вноска с предмет вземане, което „Фулмър ентъртейнмънт“ има към „Седем-осми“, произтичащо от договор за цесия, сключен между „Фулмър ентъртейнмънт“ и „Фулмър трейд линкс“.
  Зад сложните икономически обяснения всъщност става ясно, че едни и същи пари преминават първо през дъщерно дружество, а след това през друга фирма с едни и същи собственици. Схемата се прави с цел пестене на данъци и укриване на печалба.

  Според сигнала тогава около фирмата на Слави Трифонов и близката до Маргините офшорка „Куик летс“ има и други странни съвпадения. И двете са ползвали едни и същи консултанти, има общи неща и покрай регистрациите им, твърдят преподаватели в Свищовската академия, подали сигнала за нередностите в прокуратурата. Приликите не спират дотук. Ако се проследят регистрациите на фирми, свързани с доц. Величко Адамов и други преподаватели в академията, нишката отвежда чак до Младен Михалев-Маджо. На същия адрес, на който са регистрирани фирмата на Маргините и офшорката на Слави, се намира и „Деруик асет мениджмънт“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.