РАЗСЛЕДВАНЕ на Narod.bg: Масоните все пак успяха – ще си имат двама министри при Слави (ВИЖТЕ)

3 6 427

Тайното братство на свободните зидари, в което членуват всички големи клечки от политиката, бизнеса и правосъдието все пак успя – масоните ще си имат цели двама министри в правителството на Слави Трифонов, разкри ексклузивно пред Narod.bg източник с контакти в задкулисието.

След като юристът-масон Петър Илиев, когото „Има такъв народ“ искаше да ни сервира за премиер, бе изобличен от Narod.bg и успя да захапе „само“ министерския пост в МВР, сега Славчо и кукловодите му ни пробутаха още един „свободен зидар“ за министър на икономиката.

Реклама

Александър Николов, който в момента е зам.-министър на икономиката в кабинета на премиера Стефан Янев, членува в Ложа Истър Козлодуй, част от Великата ложа на старите свободни и приети зидари в България (ВЛССПЗвБ) с Велик майстор брат Красимир Мартинов, издаде източникът на Narod.bg.

Негов „асансьор“ в масонството е човекът на Джордж Сорос – Свилен Спасов. Това е единственият българин член на Карлтън Клуб Лондон и учредител на Британско-българската бизнес асоциация.

Да ни е честито масонското правителство, да видим само докъде ще ти отведат братята зидари…

3 Коментара
  1. Хирам казва

    А в правителството на Борисов колко бяха масоните? Красен Кралев, Дилян Добрев, Цветан Цв.самия Борисов!

  2. Хирам казва

    А в правителството на Борисов колко бяха масоните? Красен Кралев, Дилян Добрев. Това да сложиш масон за министър на вътрешните работи е много, много, много опасно нещо. Този кабинет е пътник

  3. […] РАЗСЛЕДВАНЕ на Narod.bg: Масоните все пак успяха – ще си им… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.