Новите патила на любимата на ББ: „Таралежът с рога“ не повярвал за гръцкия любовник, злата вещица Шехерезада следи изкъсо блондинката на Боко

1 6 840

„Репресираната“ от ревнивия ББ Наталка отново не изневери на себе си – похвали се, че Баце не се вързал на новината на Narod.bg, че палавницата имала бурни и страстни нощи в Миконос с грък на име Никос Тасос и продължил любовните си похождения.

Това гласи пореден сигнал до Narod.bg за любовните патила на „таралежа с рога“ ББ и неговата руса тв изгора.

След прогнозата за времето на обяд днес Наталка се похвали пред цялата редакция на bTV, че ще отпътува с мощната си джипка към сараите в Банкя, за да изкара насъбралата се любовна мощ у възрастния си любовник.

Реклама

Наталка се надявала и да подновят старата традиция с гледането на мачове с приятелите на „касичката си“ и осъмването в леглото на ББ.

Лято е и Наталка отново направила няколко скъпарски плажа, но този без да демонстрира високия си стандарт на живот във фейсбук.

Блондито пръснала няколко хилядарки за два дни, но снимките оставила за личния архив, защото властният й креватен партньор забранил да споделя свои разголени снимки от плажа, което я карало да се чувства репресирана.

В социалните мрежи я дебнела злата вещица Шехерезада, която докладвала всичко на ББ, затова не пускала снимки, с които да дразни своите конкурентни Мата Хари за място в спалнята до чекмеджето, пълно с евро по 500.

1 Коментар
  1. ловеца казва

    България гори в буквален и преносен смисъл,не смятам момента за подходящ да четем за преживяванията на красавицата и звяра.Бъдете сериозна и актуална медия каквато сте в по голямата си част,оставете жълто кафявите новинки за ПИК и Блиц.Бих ви препоръчал да насочите енергията на разследващите си журналисти към живота и битието на бившите активисти на партия ГЕРБ.В по голямата си част те бяха инфилтрирани в бордовете на големите държавни държавни предприятия с многохилядни заплати.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.