Не е майтап: Бъдещата премиерша продава хапчета за разстройство

3 7 361

Със здраво и сплотено семейство може да се похвали кандидатът за премиер на Слави. Пламен Николов, който гордо заяви, че България не е имала министър-председател като него, всъщност спокойно може да бъде описан като човек от народа, който доскоро води съвсем обикновен живот.

 С една забележка – има огромно желание да влезе в политиката или да стане известен, заради което се явява на кастинг за политици при шоумена. Специалистът в търговията с шнорхели и плавници е женен за поетесата от Шумен Бояна Николова, от която има две деца – момче и момиче. Баткото Никола, е ученик в елитна столична гимназия.

 Познати на двойката разкриват, че искрите между Пламен и Бояна плават именно в Шумен, където бъдещият политик и любимата му завършва средното си образование. За съпругата на евентуалния премиер се знае, че има издадена стихосбирка “Думи в сребърна кутия”.

 Бояна се занимава с поезия от доста години, като още през 2004 година е открита от големия Любомир Левчев.  Тогава в началото ме впечатли със своята свежа оригиналност и близост до естествените звезди. Днес литературата ни, жадна за нови пътища, ще открие в тази “Кутия” нови съкровени съкровища от думи. Вярвам, че бялата птица на Бояна ще покаже пролетта дори на моята есен”,  пише Левчев за стихосбирката на Бояна, която е израснала в семейството на учителка по литература и термист.

Реклама

От профила на поетесата в професионалната социална мрежа и Линкидин научаваме обаче, че тя е далеч не се занимава само с писане. Бояна се води Бранд мениджър в компания, представител на серия натурални хранителни добавки на растителна основа. Сред продуктите, които предлага, има за подобряване на съня, паметта, функцията на простатата както и за по-лесно и безболезнено прочистване на стомашно-чревния тракт.

Впрочем, ако Пламен Николов стане премиер, Бояна ще е втория човек, свързан с политиката, който се грижи за правилната функция на червата ни. Бившият служебен министър-председател Огнян Герджиков написа стихче, озаглавено “Запек”, вдъхновен от стомашните проблеми на внука си Александър: “Без да мислиш, без да чакаш, трябва ти да се изакаш”,  гласеше легендарното творение на Герджиков.

Иначе в свободното си време настоящият кандидат за премиер Пламен Николов и жена му отделят за децата си доста време – организират си разходки в гората и пътувания из страната. Страстни почитатели са на рок музиката и когато решат да разпускат, могат да бъдат засечени в известен рок бар, който се намира в близост до Южния парк в столицата.

Източник: в. “Галерия”

3 Коментара
  1. алабала казва

    този нещастен човечец Трифонов си пати от призраците на миналото.НЯМА ДРУГ ОСВЕН РАДЕВ.КОЙТО Е ГЕНЕРАЛ И ВОЕНЕН И ДИСЦИПЛИНИРАН ИЛИ ЕКВИВАЛЕНТА В ЦИВИЛНИЯ ЖИВОТ – БОЖКОВ ГЕНЕРАЛ ВОЕНИЗИРАН И ЗАКАЛЕН В МНОГО БИТКИ…ДИСЦИПЛИНИРАН…..САМО ТЕЗИ ЗНАЯТ КАК И МОГАТ ВСЕКИ ДРУГ Е УДОБЕН ЗА ПРИВАТИЗИРАЛИТЕ РЕСУРСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА.ЗВЪНАЛ МУ ТЕЛЕФОНА НА ТРИФОНОВ И НЯКОЙ СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН ГАНГСТЕР С РЕПУТАЦИЯ МУ Е КАЗАЛ….НАВРЕМЕТО ЗА МАЛКО ЩЯХ ДА ТИ ОТРЕЖА ДЪЛГАТА ПЛИТКА АМА ТИ СЕ РАЗМИНА.НИЕ СМЕ ТИ ДАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗКАРАВ НЕКОЙ ЛЕВ…ПОМНИШ ЛИ? ТА СЕГА СЛАВЕ ИМАВ ПОЗДРАВИ ОТ……НАЛИ ЗНАЕШ КОЙ Е…ТА ПРИЯТЕЛЮ ИЗБИРАЙ ИЛИ ЛАЙНА ПО КУРА ИЛИ КРЪВ ПО НОЖА…..Е ТОВА Е СТАНАЛО…СПОРЕД МЕН

  2. Градинаров казва

    Това е похвално ! Нека госпожата да продължава с този бизнес , защото може да се наложи много от новите управленци да се осерат и тогава ще има големи потребности от хапчета за затягане. Какво ни пиле окълва нас българите , не ни стига КОВИД-а , ами сега и тези дефекационни проблеми надвисват над главата ни. Не вярвам някой да го желае , но превенция трябва да има.

  3. Градинаров казва

    До АЛАБАЛА ! Защо заблуждаваш хората ? Не знаеш ли , че г-н Бойко Борисов е д-р , инж., генерал-лейтенант !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.