Първо в Narod.bg: Петима от ГЕРБ свалят Бойко с преврат, искат го „почетен председател“ като Доган

2 42 113

Петима топ гербопитеци свалят от партийния трон Бойко Борисов и го пращат в пенсия като „почетен председател“ досущ като Ахмед Доган.

Новината разкри само пред Narod.bg източник, изключително близък до един от „предателите“, които вече готвели пуч срещу Мутрата.

Бандата на недоволните се оглавявала от нарочения за изритване Томислав Дончев и новия зам.-шеф на ГЕРБ Даниел Митов – Къдравата Сю.

Реклама

Помощници в превземането на властта в хунтата били компрометираният екс шеф на НДК Мирослав Боршош, неговата любовница и МВР шеф в кабинета „Борисов 2“ Румяна Бъчварова, както и пишман коментаторът Георги Харизанов – Жоро Тръбата, който се видя във власт и пари именно покрай лизането на обувките на Баце.

В потъващата ГЕРБ упорито се мълви, че петимата много настойчиво се опитвали да убедят Борисов, че е време да даде властта на някой от тях, за да съумее да опази партията от гибел, каквото неминуемо я очаква, докато проваленият премиер и доказан престъпник Борисов е начело.

За капак гербопитеците смятат, че алчните за власт подмазвачи, които си повярвали, че могат да сменят неподражаемата селско-мутренска харизма на Бойко, имали принципна договорка с „Демократична България“ за общи действия след пуча срещу Бойко. Това притеснява малкото останали фенове, че бившата управляваща партия ще се превърне в патерица на Христо Иванов и компания.

Повод за такова притеснение наистина има, провери Narod.bg – Томислав Дончев, Даниел Митов, Мирослав Боршош, Румяна Бъчварова и Георги Харизанов – Тръбата имат вземане-даване със соросидите около кръга „Капитал“, който стои зад „Демократична България“.

2 Коментара
  1. !!! казва

    Служебното правителство се справя много добре, ама явно не изнася на самозабравилите се.

  2. […] Първо в Narod.bg: Петима от ГЕРБ свалят Бойко с преврат, иск… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.