Защо ГЕРБ ще подкрепи кабинета на Слави? Изчегъртването спира, милионите пак ще църцорят към чекмеджето, Гешев остава, а Бойко Рашков е аут

0 2 623

Защо Бойко Борисов си призна, че ще подкрепи правителството на Слави Трифонов, като изведе ГЕРБ от парламентарната зала, за да се намали кворумът и така по-лесно да бъде съставен кабинет, пита Narod.bg?

Ето точния цитат на Баце от изказването му в Котел преди ден:

„Ние не искаме да управляваме и дори ще излезем от залата 63 депутати, да намалим кворума и да правят каквото искат, обясни той и да си понесат отговорността за глупостите и лъжите”.

Защо? Защо Мутрата ще иска да има правителство на Слави Трифонов? Отговорът е елементарен –

защото това го устройва, защото кабинетът на Слави ще спре изчегъртването на калинките на ГЕРБ, което подхвана служебният на Румен Радев, защото мазнинките пак ще потекат към чекмеджето, Иван Гешев ще остане на власт, а омразният на хунтата Бойко Рашков ще остане без власт…

Ето какво смята по темата бившият синдикален лидер Диана Дамянова, изключително близка до петролния бос Вальо Златев:

КОЙ КАЗВА ИСТИНАТА? СЛАВИ ИЛИ НЕГОВИЯ КАНДИДАТ

Реклама

– След обещанието на кандидат-премиера, че нямало да изчегъртва, а ако се наложело – щял да го прави с консенсус, лидерът на герб веднага видя следното:

– Спират да бъдат спирани кранчета и то по тях спокойно ще си църцори до чекмеджето, защото те хубаво са си опекли работата и само онези двамата от Харвард им я объркаха.

– Спира се активната дейност на Бойко Рашков и като си запазят гешев и присъдружните му всс-та, хората на борисов ще си живуркат необезпокоявано, защото никой няма да ги изчегъртва.

– Спират се опитите на Янаки Стоилов да се въведе ред в съдебната система и спира всякакво опасение, че крадците ще бъдат наказани, а камо ли че ще отидат по затворите.

– И като осъзна всички тези внезапни „екстри“, лидерът на шайката герб отсече, че ще си поиграе с кворума, така щото този кабинет и особено, този премиер да „минат“ в парламента.

– Така де, ще се оттеглят необезпокоявани и неизчегъртвани и ненаказани и ще се престроят за да могат да се явят отново на избори след няколко месеца.

– Пак припомням, изчегъртване ни обеща лично Слави.

– Неговият кандидат -премиер го ревизира, или Слави ни е лъгал вулгарно, или нечия дълга ръка смени тона на песента???

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.