Фиаското на Слави: Всички се карат, печелят Бойко и Доган* (ВИДЕО)

1 1 308

Шансът завладяната държава да бъде отнета от мафията е на път да бъде пропилян. Изпарява се надеждата България да се справи веднъж завинаги с кукловодите. И да не допуснем стари или нови „почетни“ лидери или фейсбук ментори да управляват живота ни. 

Тези, които уж носят промяната, правят гаф след гаф и са се запътили към връщането на Бойко Борисов на бял кон във властта. Партията на Слави Трифонов тъкмо замаза фиаското с набързо обявения по партийната телевизия кабинет.

Уж потръгнаха преговорите с евентуалните партньори и Демократична България изненада всички. Първо така наречените партии на протеста заподозряха дългата ръка на ДПС и намесата на ГЕРБ. След това поискаха министри от служебния кабинет да са част и от следващото правителство, пише „Сега”

А от „Има такъв народ“ отговориха с атака срещу доскорошните си любимци. Не липсваха и обидните реплики между тези, които искат заедно да борят мутрите и мафията.

Реклама

Конфликтите между партиите на промяната предизвикаха нескритото злорадство у бившия премиер. ГЕРБ са в трепетно очакване тези, които ги чегъртат, да се издънят и народът да зажали за вожда. 

Партията на Слави Трифонов се държи като самодостатъчна и демонстративно продължава да съобщава решенията си в последната минута. Останалите партии на протеста открито демонстрират, че са пренебрегнати.

А ГЕРБ и ДПС загряват на пистата и чакат своя час.

*Заглавието е на Narod.bg

1 Коментар
  1. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.