Планът на Доган: ИТН и ДПС правят кабинет за „порции“, БСП лапа мухите

0 3 292

Ахмед Доган е замислил коалиция на ДПС с „Има такъв народ“, за да изолира БСП и да пак да разпределя порциите във властта, дочу Narod.bg.

„Като знам в каква кондиция са в момента БСП, няма да се изненадам Доган пак да ги прекара както през 1992 година с избора на Беров и да свършат мръсната работа“. Това написа в своя фейсбук профил дисидентът Петър Бояджиев, който от години живее във Франция.

Реклама

Ето и как той доразвива своята теза за ходовете на Ахмед Доган (агент Сава на комунистическата Държавна сигурност):

„Какво имам предвид. Договорил се е с Борисов ГЕРБ да не се регистрира. Кворумът остава на 177. ИТН + БСП имат 101 гласа за, ДПС шумно гласува против и играе играта, че няма нищо общо с ИТН и бъдещото правителство. БСП се хвали пред своите избиратели, че видите ли – влезнали са във властта и са за промяната. И след това ДПС и ИТН си управляват, а БСП лапа мухите. А ходи го сваляй после това правителство“.

„Доган не за първи път се е подигравал с тях, та може и още веднъж да стане. Така че за ДБ и „Изправи се“ остава важно само да мислят за избирателите си и да не ги окалят. А като го познавам добре Доганчо, по цяла нощ се занимава само с такава аритметика“, допълва Бояджиев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.