ИТН в паника: Сменя име след име за министър на МВР, ще продължи ли чегъртането на гербопитеците? (ЕТО ГИ КАНДИДАТИТЕ)

2 6 226

„Има такъв народ” е в тотална паника – след колосалната издънка с обявения кабинет с премиер жълтият Николай Василев, сега партията на Слави Трифонов сменя име след име в състава на правителството, което трябва да излъчи до дни, научи Narod.bg.

Сред на тежките въпроси пред ИТН е кой ще е вътрешен министър, който трябва да продължи изчегъртването на гербопитеците, каквото е желанието на народа, заявено ясно на изборите на 11 юли.

Досега се смяташе, че скоропостижно смененият премиер Петър Илиев ще заеме поста на министър на правосъдието, какъвто бе и в първия проектокабинет, но има нови сигнали, че юристът-масон от Пловдив може за поеме именно Министерството на вътрешните работи.

Именно от политиката на МВР шефа зависи дали ще се продължи в посока изчистване на администрацията и управленските звена от калинките на мафията ГЕРБ с разкриване на техните престъпления, или промяната ще е само подмяна на едни некадърници с други.

Ако за министър на вътрешните работи наистина бъде поставен масонът от ложата на червения олигарх Георги Гергов, където са още Сотир Цацаров и прокурор №1 Иван Гешев, забравете за чегъртането, твърди източник на Narod.bg.

Реклама

Причините са в обвързаностите на адвоката – Петър Илиев е женен за дъщерята на топ социалиста Пламен Червеняков, бивш председател на пловдивските социалисти в продължение на 2 г., бивш парламентарен секретар на МРРБ по време на мандата на Асен Гагаузов (2005-2009), бивш член на ръководството на БСП-Пловдив през 90-те години и настоящ отговорник по организационните въпроси в Националния съвет на БСП. На конференция през декември 1999 г. е свален.

„Тогава имаше амбиции от стари муцуни в партията за овладяване на поста и Червеняков беше заменен със Захари Георгиев“, спомнят си червени функционери под тепетата. Според тях след това тъстът на Илиев заминал за столицата обиден от решението на съпартийците си. Станал зам.-министър на спорта в правителството на Сергей Станишев, а от тази година той ръководи организационния отдел на БСП на „Позитано“ 20.

В неговите задължения влиза да организира предизборните кампании на партията и да осъществява координация с лидерите по места.

За капак Петър Илиев е син на бивш преподавател в Академията на МВР, школата за кадри на ГЕРБ, което непряко го свързва с цяла плеяда гербаджии, които трябва да подпука за престъпленията им от последните 12 години, обезкуражен е информаторът на Narod.bg.

Според други публикации на шефския пост в МВР се стягал най-младият професор в Академията на МВР – Илин Савов, който е брат на чалгаджията DJ Дамян.

Според запознати Савов провел няколко срещи в президентството със съветника на президента Румен Радев Пламен Узунов.

Името на Савов се завъртя и преди обявяването на министрите от служебния кабинет, но в крайна сметка бе назначен Бойко Рашков. Савов е известен като постоянен кандидат за всякакви постове в МВР и службите за сигурност, като сам пуска слухове за себе си.

2 Коментара
  1. Wild Bill Hickok казва

    Пламен Червеняков или Младен Червеняков – айде по-сериозно, де

  2. Wild Bill Hickok казва

    Извинете, прави сте.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.