Слави Трифонов е жив! „Всички искат постове“ (ВИЖТЕ + ВИДЕО)

4 2 399

Председателят на „Има такъв народ“ Слави Трифонов публикува видео във фейсбук, за да докаже, че е жив и същевременно използва повода да отговори на актуални въпроси.

Първо той отговори за здравословното си състояние, както и на въпроса защо не е в публичното пространство и защо не води предаването си в телевизията 7/8.

„Аз не се показвам, защото изпитвам невъобразимо облекчение да не се показвам. Това да се показваш всеки ден изисква огромни усилия, не можеш да се покажеш като нормалните хора. Дори и в телевизия 7/8 водих предаване всеки ден“, допълни Слави Трифонов.

Реклама

Председателят на „Има такъв народ“ коментира и номинацията на Николай Василев, който беше бивш министър в НДСВ. „Той е много кадърен и честен човек. Не е слабост, че оттеглихме кандидатурата, просто се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо непочтено, с което няма проблем, има и други хора, които да поемат тази отговорна роля“.

„Аз знам какво искат другите партии – те искат постове. Колкото и да говорят, че не искат, аз знам какво искат. Николай Василев имал общо със старото, предлагаме Пламен Николов, той пък нямал опит. Цялото им поведение е такова, но мисля, че ги превръщаме в по-важни отколкото са“, допълни Слави Трифонов.

Видеото ТУК

4 Коментара
 1. Античалга казва

  Учиндолски чалгар, ти не се показваш, защото нямаш какво да кажеш без да четеш от аутокюто , какво са ти написали сценаристите.Защо не влезе в дебат по време на кампанията? Чалгари , честит нов спасител!КОЙ ти плати кампанията???

 2. Бб казва

  Смешник и продажник

 3. firebg казва

  пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

 4. Джейн казва

  Комплексар, егоцентричен и продал се отдавна на Козяк това е Слави. Пълна погнуса.
  След,като зависим от такъв, като Слави, нищо добро не ни чака. Заблудата на тези, които гласуваха за него ще се превърне в омраза и гняв.
  Майко мила, докъде сме я докарали.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.