Полк. Николай Марков: Нелегитимната власт! Това са те, другото е народът

6 3 859

Всички наши „политици“ взети заедно имат подкрепа едва на 30% от гражданите, при това с добавената опция „българите в чужбина“. Ако изключим тези българи в чужбина, подкрепата от живеещите в България ще бъде около 15-20 %. 

Ако ги слушате и гледате, обаче, тези наши „политици“, те се държат като напълно легитимни избраници и въобще нямат морални задръжки, че всъщност са презрени от гражданите лица. Не без причина!

Каквато и комбинация от партии да се получи за съставяне на кабинет и дори всички партии да влязат в него, те ще представляват 15 процента от българите и още толкова от чужбина.

На практика, напълно нелегитимни управници! Да не говорим, че ако разделите процентите подкрепа на броя на партиите участващи в разни червени, демократични и прочее коалиции-чудовища, ще видите, че подкрепата за всяка партия е под 5%.

Реклама

А тези в БСП, например, са по 0,5% за всяка партия. В коалицията „Демократична България“ трябва да разделите 12% на три и ще видите какво всъщност представляват умните и красиви.

Това е България днес, докарана до унизително положение от същите тези стари, досадни и некадърни муцуни, които тровят с присъствието си политическия и публичен живот на страната – погубват милиони човешки съдби.

Тяхната наглост и арогантност нямат фактически измерения и вместо очи, те отдавна носят лупи. И много, много смърт. България не е Кунева, Капон, Дончева, Нинова и прочее. България не е и Рашко Пръдлето, Боко Тиквата, Атанас „Рашков“ и Христо Прокурорски-Борисович. Не е и някой си правостоящ хидро-философ Ахмед с неговите четиридесет разбойника от боянската пещера.

България е всичко онова, което тези не са.

Пост във фейсбук на офицера Николай Марков, прогонен от НСО по времето на Георги Първанов – агент Гоце

6 Коментара
 1. Петър казва

  Това черното не е народ, а скотонарод. После се чудят „ма що тъй, ма кой ги докара“

 2. ivosav казва

  Поздравления за истината в публикуваните данни г-н Марков. Вярно е , че тези бърборковци и най-обикновени „слагачи“ не ни представляват , но за това сме виновни всички ние , т.н. народ.

 3. ИСТИНАТА казва

  И,все пак г-н Марков,Вие за кого ГЛАСУВАХТЕ?!

 4. !!! казва

  Бах маа му, то останаха много малко умни и красиви!

 5. Градинаров казва

  Г-н Марков , ти си само един полковник , но г-н Бойко Борисов е генерал-лейтенант, още инж. и д-р на науките.

 6. !!! казва

  Сигурно въпросните титли са му ги дали бистришките тигри и фолкаджийките. При прочетена една книга – „Винету“, няма начин да не са му подарени от гъзолизците посочените звания и титли.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.