ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА: Кандидат-премиерът на Слави броил 600 бона за апартамента на Николай Свинаров (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

1 6 437

Потенциалният министър-председател на Слави Трифонов – пловдивският масон Петър Илиев, е дал близо 600 000 лева за апартамента на… бившия военен министър от НДСВ Николай Свинаров, установи Narod.bg.

Поредната издънка на „Има такъв народ“ с избор на проектокабинет може да струва доста скъпо на Слави Трифонов, политолози дори вещаят скорошна смърт на партията му.

Новината за бизнес колаборациите на Петър Илиев и Николай Свинаров беше изнесена от bird.bg.

Ето и коментара на колегите:

Реклама

Предполагаме, че е чиста случайност при толкова много имоти в София да си избереш точно апартамента на бившия министър на отбраната от НДСВ Николай Свинаров.

Това е направил проекто-премиерът Петър Илиев през 2018 г. НДСВ форевър.

Журналистът Светослав Метатов пък припомни нещо доста любопитно – че Петър Илиев се хвали с наградата „Адвокат на годината“. Но кой дава отличието?

Вижте:

Навсякъде пишат, че кандидат-премиер номер 2 на ИТН бил носител на наградата Адвокат на годината, но не казват, че това велико отличие се дава от бившата жена на Митьо Крика Нина Никол и че престижът му е като сертификат Коректна фирма.

1 Коментар
  1. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

    кавали долни то в тази шибана територия всеки нещо нередно е направил бе ,и исус да дойде и на него кусури ще намерите -тъпи българи

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.